That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch, PC, PS Vita, PS4, Trailer, Xbox One

Romancing SaGa 2 nu digitaal verkrijgbaar voor console en pc

Square Enix Ltd., nodigt vandaag nieuwe spelers uit om Romancing SaGa™ 2 te beleven. Deze klassieke RPG is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®Vita, Nintendo Switch™, STEAM®, Xbox One en Windows 10.

Romancing SaGa 2 komt voor het eerst naar moderne platformen, inclusief spannende vernieuwingen en verbeteringen op het origineel. De game plaatst spelers op de troon van het Varennes Empire om het bewind te voeren over verschillende generaties heersers in een dappere strijd tegen de Seven Heroes. Dankzij een dynamisch, freeform-scenario-systeem – een belangrijk onderdeel van de miljoenen verkopende RPG’s in de SaGa-serie – voer je het commando over verschillende personages die elkaar als keizers opvolgen. Ondertussen groeit en verandert de natie op basis van de keuzes die jíj maakt.

Om de release van dit klassieke avontuur te vieren, is het spel met een korting van 20% te koop op alle platformen, inclusief de iOS- en Android-versies die vorig jaar verschenen. De korting van 20% is slechts beperkte tijd geldig, vanaf de lancering tot 8 januari.

Romancing SaGa 2 is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®Vita, Nintendo Switch™, STEAM®, Xbox One en Windows 10 als universeel Windows-platform.