That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Virtual Reality, Wii U, Xbox 360, Xbox One

RollerCoaster Tycoon Joyride is nu exclusief verkrijgbaar in Europese PlayStation Store

Atari® en Bigben maken bekend dat RollerCoaster Tycoon Joyride™ nu verkrijgbaar is. Deze meeslepende game, waarin je zelf achtbanen kunt bouwen om er vervolgens in te rijden, is nu te spelen op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en is geoptimaliseerd voor PlayStation®VR.  RollerCoaster Tycoon Joyride is gebaseerd op de veelgeprezen RollerCoaster Tycoon®-serie en laat spelers voor het eerst hun zelfgebouwde achtbanen in virtual reality ervaren. RollerCoaster Tycoon Joyride kan ook in de non-VR-stand op het PlayStation®4-systeem gespeeld worden.

Bekijk hier de officiële gameplaytrailer van RollerCoaster Tycoon Joyride.

Met de gebruiksvriendelijke bouwgereedschappen van RollerCoaster Tycoon Joyride kunnen spelers binnen enkele minuten prachtige achtbanen maken, om er vervolgens zelf in te rijden. De game geeft ook een leuke draai aan de typische achtbaanervaring: spelers kunnen vanuit de achtbaan op bewegende doelen schieten om de top van de scoreborden te bereiken. Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden in de lokale multiplayerstand en hun fraaiste achtbaan-creaties delen via PlayStation ™ Network. Met een missie-gebaseerd progressiesysteem, vrijspeelbare extra’s, slow-motion functie en meer toffe features levert RollerCoaster Tycoon Joyride een schat aan spannend en meeslepend bouw-en-rijd-plezier.

Kenmerken:

  • Geoptimaliseerd voor console en VR: Voor het eerst kunnen spelers een achtbaanbouwgame spelen die is geoptimaliseerd voor console en PSVR. Bouw elke achtbaan die je je maar kunt voorstellen, binnen enkele minuten.
  • Single-player en multiplayer:  Voltooi missies om te vorderen in het progressiesysteem, leef je uit in de sandboxstanden, of daag vrienden uit om te bouwen en rijden in de lokale multiplayerstand – wie van jullie wordt de “RCT Build Master”?
  • Verbluffend fraaie omgevingen: Maak een duizelingwekkende rit door de ruige en hete woestijn van de Canyon, of door de nachtelijke straten van de wervelende City.
  • Riden en schieten: Schiet tijdens de achtbaanrit zoveel mogelijk doelwitten kapot om de top van de scoreborden te bereiken.
  • Realistische physics: Beleef een spannend coaster-avontuur met realistische physics die je de achtbaanritten als levensecht laten ervaren.
  • Pre-Built-achtbanen: Duik direct in de meeslepende ervaring met vooraf gebouwde achtbanen.
  • Deel je achtbanen: Deel je geweldige achtbaan-creaties via PlayStation™Network.

RollerCoaster Tycoon Joyride™ is nu verkrijgbaar, exclusief in de Europese PlayStation® Store.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE