Home Gaming Rollercoaster Tycoon Adventures is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Rollercoaster Tycoon Adventures is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

by Pim, Sel

Bigben en Atari® maken met trots bekend dat RollerCoaster Tycoon® Adventures nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch™!

Van de engste adrenaline-achtbanen tot de beste winkelstraten en kleurrijkste omgevingen: in RollerCoaster Tycoon Adventures bouw je het allemaal zelf. De legendarische RollerCoaster Tycoon®-serie komt met deze Switch™-release naar een nieuwe generatie en is volledig in het Nederlands speelbaar. De originele RollerCoaster Tycoon van Chris Sawyer uit 1999 werd al snel een maatstaf voor spelers.  RollerCoaster Tycoon Adventures is speciaal gemaakt voor de bijzondere speel-mogelijkheden op Nintendo’s unieke console. Of je nu thuis speelt of onderweg, geweldige avonturen in het attractiepark van je dromen wachten op je!

Mogelijkheden:

  • Verschillende spelstanden: bouw waanzinnige parken in drie spelstanden – Adventure, Scenario en Sandbox.

  • Kies je eigen avontuur: het Event-systeem is nieuw in de RollerCoaster Tycoon-serie en zorgt ervoor dat elk park uniek is. Wanneer er speciale dingen in je park gebeuren, kom je voor lastige keuzes te staan. Zo levert elke keer dat je de Adventure-stand speelt weer een nieuw Tycoon-verhaal op.
  • Ontwerp je park zoals jij dat wilt: kies uit 50 levendige kleuren voor het aanpassen van attracties, achtbanen, winkels en restaurants. Transformeer je park door het toevoegen van vooraf gemaakte paden, groengebieden en rivieren. Kies als omgeving voor je park uit vier sterk verschillende locaties: Alpine, Moon, Canyon en Tropics!
  • Bouw de achtbaan van je dromen: kies uit zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen in je park – Wooden, Steel, Winged, Hyper, Inverted, Dive en Accelerator.

  • Intuïtief managementsysteem: gestroomlijnd management en toegankelijke tools maken van RollerCoaster Tycoon Adventures het meest toegankelijke deel in de RollerCoaster Tycoon-franchise en de perfecte game voor Nintendo Switch.
  • Attracties in overvloed: kies uit meer dan 120 spectaculaire attracties, restaurants en winkels voor je park, van een simpele draaimolen tot de ontzagwekkende Roto-Drop, allemaal vormgegeven met geavanceerde beeldeffecten.
  • Gameplay-flexibiliteit: speel hoe je wilt: met de Nintendo Switch Joy-Con™-controllers of touchscreenbesturing. RollerCoaster Tycoon Adventures speel je in 1080p in tv-stijl en in 720p in handheldstijl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: