Home Movies Rocketman | Elton John en Taron Egerton zingen samen ‘Tiny Dancer’

Rocketman | Elton John en Taron Egerton zingen samen ‘Tiny Dancer’

by Pim, Sel

Tijdens de veiling van een reis naar de première van ROCKETMAN in London werd het publiek verrast toen presentator Alexander Gilkes acteur Taron Egerton vroeg om een van Elton Johns nummers te zingen. Taron stemde toe als Elton John hem zou begeleiden op de piano. Samen brachten ze tijdens dit jaarlijkse evenement ten behoeve van de Elton John Aids Foundation de geliefde ballad ‘Tiny Dancer’ ten gehore. 

Taron Egerton ( Kingsman: The Secret ServiceSing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm ROCKETMAN, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. 

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. 

ROCKETMAN vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. 

Verder o.a. met Jamie Bell ( Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden ( Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard ( Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. 

Geregisseerd door Dexter Fletcher. 

Vanaf 30 mei in de bioscoop. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: