Home Gaming Rock the Block: Drie excentrieke karakters aangekondigd voor PC game Block N Load

Rock the Block: Drie excentrieke karakters aangekondigd voor PC game Block N Load

by Mark van Truijen

Jagex Games Studio kondigt drie nieuwe helden aan die zich bewapenen in Block N Load vanaf donderdag 1 oktober, met de lancering van de grootste update van deze game. Tot nu toe hebben spelers van de team-based online first-person shooter, die eerder dit jaar werd uitgebracht voor PC, genoten van de excentrieke selectie van negen ongewone helden. Dit aantal wordt aangevuld met drie nieuwkomers: Yury the Yeti, Kira-chan, en Vander Graaf. Ze staan klaar om de oude garde wakker te schudden met nieuwe moves, nieuwe attitudes en nieuwe tactieken en zullen ze volgende week de blokken laten rocken!

Nieuwe karakters en vaardigheden

YuryYetiYury the Yeti
: Yuri, afkomstig uit het bevroren afval van Siberië, combineert tactieken uit de Koude Oorlog met bergapparatuur die hij gevonden heeft bij een verminkte skipiste werknemer. (Hey, hij trof hem zo aan!) Gewapend met sneeuwballen, de SnowThrower 6000 SUX, en de mogelijkheid om een lawine op te roepen voor zijn vijanden, hoopt Yuri op de tijd dat perestrojka en glasnost in Block N Load voorbij is.


Kira_ChanKira-chan
: Deze zingende superster gebruikt vernietiging net als haar songteksten, met flair. Regenbogen en J-Pop vormen je nieuwe nachtmerrie en je zult verlangen naar een simpele explosie of een goed gemikte kogel. Kira-chan’s Kitty Launcher, die explosieve katknuffels afvuurt, SMG ‘Hidari & Migi’ en de ‘J-popster’ vaardigheid, waarmee ieder vuurgevecht in een over-the-top muziek video verandert (waarmee ze tijdelijk onbeperkte munitie krijgt) laat zien dat ze vastbesloten is om aan de top van de pop te blijven.


VanderGraafVander Graaf
: Vander Graaf, meester van elektriciteit en disco dansmoves, is letterlijk een wandelende dynamo. Door slim gebruik te maken van zijn Tesla Coils en Static Gloves, kan hij schokkend effectief zijn in zowel aanval als verdediging. Zorg ervoor dat je zijn Lightning Cage vaardigheid uit de weg gaat, want de resultaten zijn elektrocuterend.

“De trouwe Block N Load community heeft vele maanden besteed aan onze huidige line-up van helden. Ze hebben miljoenen blokken gebouwd en vernietigd en we zijn erg blij met hun feedback, enthousiasme en ideeën. We zijn erg benieuwd om te zien wat ze vinden van Yury, Kira en Vander die vanaf volgende week donderdag in de game beschikbaar zijn,” aldus David Solari, vice president van Block N Load. “De toevoeging van nieuwe helden aan de huidige line-up is een van de grootste updates van Block N Load tot nu toe en we kijken er naar uit om alle informatie hierover te delen in de zeer nabije toekomst!”

Duik in Block N Load op Steam of bezoek de officiële website voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: