Home Gaming Road Maintenance Simulator wordt met Pasen uitgebracht

Road Maintenance Simulator wordt met Pasen uitgebracht

by Jos Vis

De simulatie-experts van Aerosoft en de ontwikkelaars van Caipirinha Games zijn verheugd aan te kondigen dat de Road Maintenance Simulator met Pasen 2022 zal worden uitgebracht voor pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One en PlayStation 4. Is dit spel? belast met wegenbouw en wegenonderhoud op Duitse snelwegen, hoofd- en landwegen.

“Met Road Maintenance Simulator breiden we ons brede portfolio van simulators uit met een opvallende titel. De Road Maintenance Simulator biedt spelers een kijkje in een veld dat nog maar zelden door games is bestreken”, zegt Winfried Diekmann, CEO en oprichter van Aerosoft.

“Snel zullen spelers hun voertuigen uit het depot kunnen rijden en meer dan 30 realistische missies kunnen voltooien. We kunnen niet wachten om de titel naar alle spelers over de hele wereld te brengen”, voegt Joachim Meyer, algemeen directeur van Caipirinha, toe. Spellen.

Wegmarkeringen vernieuwen, bomen kappen, bermen en vangrails schoonmaken of wegen repareren – het dagelijkse leven in een wegenonderhoudsdepot is enorm gevarieerd. Het beloopbare depot heeft alles wat spelers nodig hebben voor hun dagelijkse werk – van accuschroevendraaiers en kruiwagens tot borden, vangrails en motorvibrators. Het realistisch ontworpen, vrij toegankelijke wegennet met zowel snelwegen als hoofdwegen en landwegen stelt spelers in staat om van het ene werkterrein naar het andere te reizen. Voor in totaal 30 uitgebreide missies kunnen spelers kiezen uit multifunctionele voertuigen met verschillende aanbouwdelen, maar ook dumptrucks, combinatiewalsen, platformtrucks en andere voertuigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: