Home Gaming Rise of Humanity krijgt datum en trailer

Rise of Humanity krijgt datum en trailer

by Jos Vis

Cybernetic Walrus heeft aangekondigd dat hun game waarin turn-based strategie en deckbuilding worden gecombineerd, op 21 oktober 2021 in Early Access wordt gelanceerd. Rise of Humanity zal beschikbaar zijn op Steam voor € 19,99 met twee spelmodi: een met een verhalend avontuur en een die spelers drie nieuwe uitdagingen om elke dag te voltooien.

”De game heeft een unieke game mechanic en veel content die spelers tot uren speelplezier geeft. Daarnaast hebben we een tweede spelmodus die drie nieuwe dagelijkse missies creëert, zodat spelers terug kunnen komen om te oefenen, hun strategie kunnen verbeteren en elke dag een hogere score kunnen behalen. De scores worden vastgelegd op onze leaderboards, dus door deze missies te voltooien, kunnen spelers met elkaar concurreren en de ultieme redder van de mensheid worden! ‘, legt Mike Coeck, CEO van Cybernetic Walrus uit.

Rise of Humanity is een tactische turn-based kaartvechter met RPG-elementen, verbluffende beelden, epische robots die mensen verpletteren, gemene robotpuppy’s en schattige exploderende konijntjes. Spelers bewegen hun personages rond op een zeshoekig speelveld met behulp van een stamina-systeem. Ze krijgen een kaartspel van een brede selectie kaarten die ze kunnen gebruiken om vijanden aan te vallen, vallen te leggen en inkomend vuur te ontwijken.

De Early Access-game bevat zes missies met tekstdialoog (voice-acting gepland voor de volledige game), evenals zes niveaus met toenemende moeilijkheidsgraad. Spelers zullen ook komen
over niveaus met vijanden verborgen door mist van oorlog. Ze kunnen gebruik maken van de onbeperkte willekeurige zijmissies om de vaardigheden van hun helden te verbeteren en meer kaarten voor hen te verzamelen. In de centrale missiehub kunnen ze hun helden genezen, vaardigheden voor hen kopen of kaarten upgraden, samenvoegen en uit hun kaartspel verwijderen.

De lancering van de volledige game is gepland in 2022. Tijdens Early Access worden twee grote releases verwacht, evenals regelmatige updates met bugfixes en nieuwe inhoud voor de dagelijkse uitdagingen die samen met de community zijn ontwikkeld.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: