Home Gaming Rise Nation wint CWL MLG Las Vegas Open

Rise Nation wint CWL MLG Las Vegas Open

by Mark van Truijen

Het pad dat leidt richting de CWL Championship, Presented by PlayStation4, is afgelopen weekend geopend met een overwinning voor Rise Nation. Na drie dagen strijden in Mandalay Bay, Las Vegas, bezetten Cloud9, FaZe Clan en Allegiance de overige topklasseringen. De teams zetten zo een stap naar de eerste CWL Global Pro League, die in april van start gaat.

De CWL MLG Vegas Open was het eerste major Call of Duty toernooi van het nieuwe seizoen. Rise Nation ging naar huis met de buit door Cloud9 met 3 maps tegen 2 te verslaan. Alle wedstrijden werden beslist in intense game 5 battles. 

In totaal lieten 172 teams zich van hun beste kant zien. Duizenden Call of Duty fans waren ervan getuige dat Rise Nation in Mandalay Bay de sterkste van het deelnemersveld was. Ze werden kampioen en pakten zo niet alleen de meeste CWL Pro Points maar ook de beste uitgangspositie om zich te kwalificeren voor de CWL Global Pro League. Het evenement werd door honderdduizenden kijkers live gevolgd via de Live Event Viewer, YouTube en MLG.tv.

Eindstand van de MLG CWL Open Vegas:

1 – Rise Nation
2 – Cloud9
3 – FaZe Clan
4 – Team Allegiance
5 – Luminosity Gaming / OpTic Gaming
7 – Enigma6 / Evil Geniuses

Voor de laatste informatie over de Call of Duty World League, Presented by PlayStation4, en voor live-uitzendingen ga je naar www.callofduty.com/cwl, tv.majorleaguegaming.com/channel/cwl, www.youtube.com/majorleaguegaming. Ook via @CODesports te volgen op Twitter, Instagram en Facebook.

Call of Duty World League, Presented by PlayStation4 werkt komend seizoen samen met Major League Gaming. Zo zit je als fan op de eerste rij en geniet je live van alle Infinite Warfare esports actie op MLG.TV en in-game (IW PS4) via de Live Event Viewer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: