That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Android, Gaming, iOS, Reviews

Review: Trials Frontier

De game is nu al even uit op iOS, dat is dan een goede reden om onze bevindingen met jullie te delen.

Gameplay:

Op het gebied van gameplay valt er weinig aan te merken, de game speelt makkelijk. Doormiddel van 4 knoppen in je scherm, gas, achteruit, leun naar voren en naar achter, speel je de game en zal je de diverse levels door kruizen. Het reageert allemaal erg soepel en de enige reden tot geschreeuw was als je net die ene jumpen niet haalde. Er zit ook een klein stuk verhaallijn in, je ben een gecrashte motor coureur en wordt gered Door mensen uit een klein dorpje. Deze mensen zullen daarna allemaal opdrachten hebben, van het uit spelen tot levels tot het doen van opdrachten in levels. Ze zullen je ook belonen met onderdelen, welke je weer gebruik voor het upgraden van je motor, of met blueprints en deze zullen ervoor zorgen dat je nieuwe motors tot je beschikking krijg. Het begint met 4 prints en het worden er steeds meer, dus je ben wel even zoet. De races start je met fuel, je heb daar in het begin nog  niet veel van maar des te verder des te meer je reserve word, per race kost het je ongeveer 5 fuel om te starten of een retry te wagen. Er is de mogelijkheid tot snel bijvullen doormiddel van echt geld, maar dit hoeft niet aangezien het best wel weer snel vol zit.

Grafisch:

We blijven hier eerlijk, het gaat om een mobiele game, maar voor een mobiele game ziet hij er grafisch best goed uit. Er beweegt van alles en hij hapert niet. De karakters en alles van het dorpje nodigt uit. Het is niet de mooiste maar zeker niet de lelijkste game die er is. Al met al is dit gewoon een goeie toevoeging op je collectie.

Online:

De game vereist op sommige punten wel een Internet verbinding, meestal om je motor de upgraden heb je Internet nodig. Voor de rest zit er een competitie gedeelte in dat je de tijden van je vrienden kan gaan verbeteren.

Conclusie:

De game is gratis, wat het heerlijk maakt om in te stappen. Verder heb je doormiddel van in-game aankopen de mogelijkheid alsnog geld te open,  dit word niet gepaste dus ik heb het niet als irritant ervaren. Voor de rest een degelijke mobiele game, die ik zeker mensen aanraad.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE