Home Gaming Replicator nu beschikbaar

Replicator nu beschikbaar

by Jos Vis

Indie-uitgever Ratalaika Games en Meridian4 bundelen hun krachten met indie-ontwikkelaar R_Games om de aanstaande release van Replikator aan te kondigen, een uitdagende, veelbewogen en verslavende overhead-shooter. Deze roguelite-presentatie, die op 26 mei 2023 wordt gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch, combineert snelle gameplay in een doorlopende ervaring van het ontdekken van een mysterie van een dodelijke sage van wat er gebeurde in een onderzoekscomplex .

Replikator biedt shooter-fans een sci-fi-omgeving waar gameplay draait om het verkennen van de ingewikkelde labyrinten van ruimtestations en vechten met hordes vijanden. Tientallen wapens en implantaten (passieve vaardigheden) helpen de speler, maar een scherp oog en ontwijkende bewegingen zijn ook vereist om kogelregen en monsters die op de loer liggen te vermijden. Als het personage van de speler sterft, wordt hij vanaf het allereerste begin herboren, maar dankzij de gevonden middelen kan hij permanente verbeteringen kopen die hem helpen vooruit te komen in de volgende run.

Het lijkt erop dat er een ongeval heeft plaatsgevonden op het geclassificeerde onderzoekscomplex, waarbij al het personeel is omgekomen, maar alles is niet helemaal duidelijk. Een groep huursoldaten onder leiding van de smokkelaar Khan zal de reden moeten achterhalen voor wat er is gebeurd.

Om explosieve actie ‘onvoorspelbaar’ uitdagend te houden, worden stationsdoolhoven en items erin procedureel gegenereerd, dus elke poging is in wezen uniek. Geleidelijk aan vindt de speler blauwdrukken van nieuwe items en vindt hij inzendingen van de bemanning van het complex die zullen onthullen wat hier is gebeurd. Tegelijkertijd heeft de speler het belangrijkste doel – om bij de Replicator te komen en deze te verslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: