Home Gaming Release Monster Energy Supercross – The Official VideoGame 2 op 8 februari

Release Monster Energy Supercross – The Official VideoGame 2 op 8 februari

by Pim, Sel

Milestone kondigt met trots de lancering aan van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2de enige game die spelers in de laarzen laat stappen van een officiële Supercross Champion om het spannende leven van een professionele coureur te leiden in het grootste en spannendste off-road motorracekampioenschap ter wereld.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 is vanaf vandaag beschikbaar in early access voor wie de digitale Special Edition pre-orderde. De game komt wereldwijd voor iedereen beschikbaar op 8 februari, op PlayStation®4, Xbox One, Windows-pc®/STEAM en Nintendo Switch™.

Deze nieuwe release plaatst spelers in het hart van de game met een ernieuwde carrièremodus, een uitgebreide track editorextra trainingcompounds en verbeterde gameplay.

Leid het leven van een kampioen
Aangezien het leven van een Supercross-kampioen niet alleen om racen draait, biedt de nieuwe Career-modus van Supercross 2 spelers een meeslepende en progressieve game-ervaring, zowel op als buiten de baan. Vergroot je fame (roem) om de harten van fans te veroveren en de grootste sponsors te trekken, beheer de rivalry (rivaliteit) met andere coureurs en groei in experience (ervaring) om nieuwe game-content te ontgrendelen.

Verbeterde gameplay
De gameplay is compleet opnieuw ontworpen om nóg nauwkeuriger en realistischer te zijn. De nieuwe Advanced Inertial Response zorgt voor een soepelere besturing in de lucht en laat spelers eenvoudig scrubs en whips uitvoeren. Om de game nog toegankelijker te maken, helpt deDynamic Flow Aid nieuwe spelers altijd het ideale traject te vinden om te springen en landen.

Oneindig veel tracks, eindeloze gameplay
De hooggewaardeerde Track Editor is nu toegankelijker en uitgebreider dan ooit, met meer onderdelen om te combineren en je eigen spectaculaire tracks te vormen. Spelers kunnen hun beste zelfgemaakte tracks delen met zowel vrienden als de community om aangepaste races en kampioenschappen te vormen. Een nieuwe Guided Tutorial helpt spelers om hun tracks heel snel en makkelijk te bouwen.

Maak je eigen stijl
Aanpassingsmogelijkheden bereiken een nieuw niveau in Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2. Spelers kunnen een werkelijk unieke coureur maken, dankzij meer dan 3.000 aanpasbare items, van uiterlijke kenmerken tot een lange lijst accessoires om tijdens races te dragen. Voor de races zijn er meer dan 300 aanpasbare mechanische onderdelen om je eigen motorfiets mee te bouwen. En, als je het hebt verdiend, kun je je succes vieren met je favoriete emote uit de vele die je in de game kunt ontgrendelen.

Word de held van het officiële 2018-seizoen
Spelers kunnen kiezen uit meer dan 80 officiële coureurs van het 2018-seizoen, waaronder beroemdheden als de heersende 450SX Class-kampioen Jason Anderson, Marvin Musquin en, voor het eerst in een videogame, Eli Tomac. Alle coureurs zijn accuraat gereproduceerd, met behulp van een nieuwe gezichtsscantechnologie. De 17 tracks die bij de lancering aanwezig zijn, inclusief de nieuwe NRG en Raymond James-stadions, bieden getrouwe reproducties van de echte, innovatieve baanontwerpen en zinderen van de geweldige sfeer van een Supercross-race, inclusief het beroemde vuurwerk en de tv-uitzending-achtige herhalingen binnen de meest herkenbare en prestigieuze stadions in Amerika.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 is vanaf 8 februari 2019 beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Windows-pc®/STEAM en Nintendo Switch™.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: