Home Gaming Reigns: The Council, het bordspel gebaseerd op de bekroonde videogameserie van Nerial, is nu live op Kickstarter

Reigns: The Council, het bordspel gebaseerd op de bekroonde videogameserie van Nerial, is nu live op Kickstarter

by Jos Vis

Nerial is verheugd om aan te kondigen dat Reigns: The Council, het koninklijke bordspel gemaakt door Nerial, de ontwikkelaar van de populaire mobiele gameserie Reigns, samen met de gewaardeerde bordspelontwerpers Bruno Faidutti (Citadels, Diamants, Mascarade, …) en Hervé Marly (The Werewolves of Miller’s Hollow, Skull, …) nu live is op Kickstarter. Meer informatie over Reigns: de Council is te vinden in onderstaande mededeling.

Reigns, de bekroonde serie videogames wordt uitgegeven door Devolver Digital en is tot nu toe door meer dan 4 miljoen spelers gedownload. Dit nieuwe bordspel, gebaseerd op de populaire mobiele serie, is ontworpen als een feestspel voor 3 tot 6 personen, waarin rollenspel, bluf en strategie samenkomen.

Een koninklijke Kickstarter-campagne

Het is tijd om met trots Reigns: The Council te steunen door:

  • De campagne te steunen om de standaardversie van het spel te krijgen, of de collectorsversie met een glinsterende kroon … of ga er helemaal voor in en trakteer uzelf op een echte vergulde zilveren kroon.
  • Het downloaden van de print- en play-versie, een momentopname van de game die je laat zien hoe het allemaal werkt.
  • Leer meer over het spel, het team en ontdek de unieke sfeer dankzij deze trailer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: