Home Gaming REDO! Wordt vandaag gelanceerd op PlayStation, Xbox en Nintendo Switch

REDO! Wordt vandaag gelanceerd op PlayStation, Xbox en Nintendo Switch

by Jos Vis

Robson Paiva en Top Hat Studios hebben vandaag hun sci-fi actie-avonturenspel REDO! op Playstation 4/5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. REDO! is een sfeervol, niet-lineair RPG-avontuur waarin een meisje op zoek gaat naar een ander mens in een futuristisch stadsbeeld.

Met retro graphics en een experimentele score, de ambient en suggestieve wereld van REDO! komt tot leven terwijl spelers verkennen, vechten en overleven. Met brute, methodische gevechten is elk beschikbaar gereedschap nodig om te overleven terwijl vijanden vuur spuwen, elektriciteit vrijgeven en plasma spuwen.

Bij REDO! het tijdperk van de mensheid is voorbij. De vervallen stad wordt overspoeld door angstaanjagende biomachines – maar er is iemand achtergelaten. Spelers nemen de rol aan van ‘de laatste mens op aarde’ terwijl ze zich aanpast aan haar nieuwe realiteit en de fouten van de mensheid onder ogen ziet in dit mysterieuze verhalende avontuur. Met cryptische kennis die moet worden opgegraven, zijn spelers op een reis om te ontdekken wat er nog over is. Dan verschijnt er een enkel bericht:

“Ontmoet me op de top van de Solar Cathedral”.

Met verontrustende ondertonen geïnspireerd door Lovecraft en het werk van Tsutomu Nihei, de donkere, mysterieuze en sombere vibes van REDO! zijn een verhaal dat zich afspeelt na het einde van alles.

REDO! komt vandaag uit op PlayStation 4|5, Xbox Series S|X en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: