Home Gaming Redeemer: Enhanced Edition nu uit voor PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC

Redeemer: Enhanced Edition nu uit voor PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC

by Pim, Sel

Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen trots aan dat de veelgeprezen top-down actie brawler PlayStation® 4, Microsoft Xbox®, Nintendo Switch™ en PC. 
“Het was een hele lange reis. We hebben een flinke klus afgeleverd en we kunnen niet wachten tot de release van de Redeemer: Enhanced Edition”, zei Dimitry Kachkov, CEO van Sobaka Studio. “We voelen letterlijk de toekomstige spanning die spelers voelen wanneer ze de game wereldwijd op consoles spelen. Dat is alsof de hele nieuwe planeet op het punt staat geboren te worden in de open ruimte van de game-industrie!”
“Redeemer: Enhanced Edition is de eerste game die Buka Entertainment publiceert op video game consoles. Dit is een belangrijke mijlpaal voor beide ons en Sobaka Studio team, omdat vanaf vandaag spelers wereldwijd op elk modern video game platform van onze titel kunnen genieten. Dankzij onze partners van Koch Media is het niet alleen digitaal, maar ook een disc editie!” zei Artyom Studenikin, Buka Entertainment PR Manager. 
“Het moest mijn duizendste ochtend van vrede zijn. Ik denk dat ik die teller moet resetten “, voegde Vasily toe, de protagonist van Redeemer: Enhanced Edition. 
Over Redeemer: Enhanced Edition:
Redeemer: Enhanced Editionis een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt. 
Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, en van plan was hem te veranderen in een cyborgsoldaat. 
Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.

Belangrijke Features:

  • Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer.
  • Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan.
  • Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens.
  • Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry.
  • Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing.
  • Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus.
  • Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns.
  • Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks – electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d