Home Featured Red Dead Online Update Nu Live, dagelijkse uitdagingen en Bounty Hunters toegevoegd

Red Dead Online Update Nu Live, dagelijkse uitdagingen en Bounty Hunters toegevoegd

by Mark van Truijen

Vandaag krijgt de Red Dead Online Beta haar eerste grote lading aan updates, waaronder nieuwe gameplay, wapens en kleding, meer evenwicht en een reeks aan verbeteringen waar onze community, via onze player feedback-pagina om vroeg. De update is nu live – lees verder voor meer details.

Verdien Gold Nuggets en XP door Daily Challenges te volbrengen: een nieuwe reeks met een breed scala aan doelstellingen. Van het villen van dieren, tot het vinden van schatten, het winnen van vetes en meer. Ga naar het spelersmenu, en bekijk je 7 Daily Challenges die elkaar afwisselen. Met elke uitdaging verdien je Gold Nuggets en XP. Wanneer je alle 7 uitdagingen afrondt krijg je een bonus.

Vanaf volgende week kun je de strijd aangaan met concurrerende teams en Posses in het nieuwe Free Roam Event Fool’s Gold, waarbij spelers strijden om een opzichtig en beschermend pak van Golden Armour te bemachtigen. Vecht om de drager van het pak te overwinnen om zo punten te verdienen en de bewapening als de jouwe te claimen. Vervolgens zijn de rollen omgedraaid, en verdien je punten voor kills terwijl je het pak draagt.

Met het oog op de toekomst, verschijnen er elke week nieuwe game modi in de Red Dead Online Beta. Stel je struikrover-skills op de proef door Target Races, en race te paard tegen andere spelers om zo snel en nauwkeurig mogelijk doelwitten te elimineren. Vaardigheid met pijl en boog geeft je een voorsprong, en profiteer van pickups voor het uithoudingsvermogen van je wapen en paard wanneer het mogelijk is. Ga voorzichtig om met je kogels tijdens het elimineren van doelwitten of aanvallen van je concurrentie.

Ga de strijd aan met vrienden en rivalen in de nieuwe Fishing Challenges. Neem deel aan een uitdaging om de benodigde uitrusting en lokaas te ontvangen, en ga naar de waterkant om een grote vangst binnen te halen. Voor extra gemak, gebruik je Eagle Eye om een plek met veel vis uit te kiezen. Maar onthoud: het doel is om het hoogste totale gewicht aan vis te vangen om te winnen – wat kan worden bereikt door een aantal kleine vissen te vangen, of te gaan voor een grote vangst – dus bewaar alles dat je binnen hengelt.

Verder zijn er drie nieuwe Showndown-Modi op komst waarin spelers en teams strijden om tassen te verzamelen en leveren en buit van elkaar te stelen om te overleven. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Up in Smoke, Spoils of War en Plunder.

De Rare Shotgun is een prachtige gegraveerde, vervaagde koperen versie van de krachtige dubbele-loops longarm, en is vandaag beschikbaar. Zorg verder dat je de Evans Repeater (die binnenkort beschikbaar) in handen krijgt. Het is een hoogwaardig geweer met hoge capaciteit die verwoestend is op zowel middellange als lange afstand. Beide wapens zijn beschikbaar via de Wheeler & Rawson-catalogus, en via de lokale wapensmeden.

Verwen jezelf met wat nieuwe outfits, laarzen, jassen, handschoenen, hoeden, hemden en meer. Houd naast alle kleding die binnenkort kunt kopen wanneer jij daar zin in hebt,  de winkels en Catalogus in de gaten voor speciale, unieke items die komen en gaan.

Druk jezelf uit met een nieuwe reeks aan emotes, waaronder reacties, begroetingen en bespottingen. Zoals alle andere emotes, kun je een keer klikken voor de standaard emote, en twee keer voor een wat meer overdreven expressie. Je kunt de nieuwe emotes vinden in de Wheeler & Rawson Catalogus, en ze toevoegen aan je Emote Wheel via het Emote Wheel Management menu.

Bijgewerkte spelersradar en zichtbaarheid: We hebben de zichtbaarheid van spelersblips verminderd over lange afstanden, dus nu is je locatie niet zichtbaar voor andere spelers tenzij je dichtbij bent. Dit verkleind de kans dat spelers herhaaldelijk een doelwit worden op lange afstanden van de meer agressieve deelnemers. Dit betekent ook dat de voicechat meer beperkt wordt tot een kleinere afstand, in plaats van spelers van over de gehele map. Verder markeren we overmatig agressieve spelers met een steeds donker-wordend stipje. Wanneer je speelstijl meer vijandig wordt, wordt je kaartpositie (en ook die van je Posse-leden) donkerder, en ook zichtbaar van en grotere afstand.

Makkelijkere Parley en Feuds: Maak van geschillen met andere spelers getimede mini-deathmatches via een Feud. Na slechts één kill kun je een Feud initiëren tegen een rivaal en zijn of haar bijbehorende Posse. Er zijn vergelijkbare updates als het aankomt op het Parley-systeem. Al na één kill kun je een wapenstilstand beginnen.

Bijgewerkt Law en Bounty Systeem: Als je genoeg problemen veroorzaakt om een hoge premie te verdienen, vergroot je de kans dat een groep NPC Bounty Hunters achter je aankomt. Hoe hoger je premie wordt, hoe meer aanhoudend je achtervolgers worden… dus wees gewaarschuwd!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x