Home Gaming Red Dead Online: Frontier Pursuits Trailer Plus De Wheeler, Rawson & Co. Club, De Outlaw Pass, Gratis Beloningen en Meer

Red Dead Online: Frontier Pursuits Trailer Plus De Wheeler, Rawson & Co. Club, De Outlaw Pass, Gratis Beloningen en Meer

by Pim, Sel

Bekijk de Red Dead Online Trailer: Frontier Pursuits

Plus Details over Gratis Beloningen bij de Nieuwe Wheeler, Rawson & Co. Club en Meer

Op dinsdag 10 september evolueert de wereld van Red Dead Online met Frontier Pursuits – met drie nieuwe Specialist Roles- elk met zijn eigen unieke vervolg en activiteiten die je helpen nieuwe richtingen te vinden en een leven voor jezelf te creëren aan de grens.

Knap het vuile werk van de wet op en eis gerechtigheid op voor de meest gevaarlijke criminelen als een Bounty Hunter, werk samen met Cripps en verander je kamp in een snelgroeiend bedrijf als Trader en zoek naar waardevolle schatten over de vijf staten als Collector.

Naarmate je binnen elke Role vordert verhoogt je ranking, ontgrendel je nieuwe items, voordelen en skills om je ervaring te verbeteren. Van trucjes met je wapen tot verbeterde Eagle Eye en veel meer. Voor meer details over deze Frontier Pursuits, waaronder hoe je tot elk gratis toegang krijgt, check dan op dinsdag de nieuwe post op de Newswire, en de nieuwe pagina op de Red Dead Online website.

Wheeler, Rawson & Co. bedient met trots de vijf staten met grensgebied-waardige jacht- en visbenodigheden, kleding die voor alles geschikt is – van het mengen met de elite van Saint Denis tot kamperen in Brandywine Drop, en provisie voor verre reizen.

Als blijk van waardering voor alle klanten, presenteert het bedrijf de Wheeler, Rawson & Co. Club: een automatische en kosteloze manier om Rewards te ontgrendelen en te krijgen, naarmate je XP verzamelt (inclusief Role XP) in Red Dead Online. Je hoeft alleen maar te spelen om nieuwe kleding, accessoires, een speciale pistoolwrap, extra cash, gratis tonics en meer te ontvangen. Als een Wheeler, Rawson & Co.-klant, ben je automatisch ingeschreven bij de Club en alles wat je gedurende je Club Membership periode ontgrendelt – van 10 september tot 18 november 2019 – is voor altijd van jou.

De Outlaw Pass, die op 10 september wordt gelanceerd naast de Wheeler, Rawson & Co. Club, is een upgrade die nog meer items biedt, passende bij een suave, goed-bereisde bandiet – tegen een sterk gereduceerde prijs. Voor 35 Gold Bars ontvangen leden die zich aanmelden voor de Outlaw Pass een overvloed aan Pass Rewards, waaronder exclusieve kleding, kenmerkende stijlen voor je bewapening, versiering voor je kamp, extra cash, speciale vouchers en nog veel meer. Behaal alle 70 Ranks om te profeteren van elk voordeel, waaronder bonus Gold Bar gifts die optellen tot wel 35 Gold Bars.

Alle Outlaw Pass Rewards, passende bij je huidige Wheeler, Rawson & Co. Club Membership Rank, ontgrendelen direct wanneer je de Outlaw Pass aanschaft, en alles wat je tussen 10 september en 18 november ontgrendelt blijft van jou nadat de Membership-periode afloopt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d