Home Featured Red Dead Online Beta: Spoils of War Nu uit Nieuwe Showdown Modus en Limited Time Kleding Toegevoegd aan de Catalogus

Red Dead Online Beta: Spoils of War Nu uit Nieuwe Showdown Modus en Limited Time Kleding Toegevoegd aan de Catalogus

by Mark van Truijen

Terwijl ze de Red Dead Online beta blijven uitbreiden en evolueren, verbeteren ze ook onze Showdown Series. Deze player vs. player modi zijn lastige, dramatisch-competitieve matches die snelle gestructureerde gameplay-sessies mogelijk maken en ook nog eens een geweldige manier zijn om je combat-based Daily Challenges te voltooien.

De nieuwste toevoeging van deze week aan de reeks is Spoils of War – een grensverleggende multiplayer. Je kunt deze nieuwe modus starten met behulp van Featured Series tile in het Red Dead Online Beta launch menu, via de Quick join-optie in het spelersmenu, of door naar de uitgelichte wegwijzer op de map te gaan.

In de team-based Spoils of War gaan 2-16 spelers de strijd met elkaar aan om hun eigen voorraad te verdedigen en die van de ander te plunderen. Elk team moet de buit van het kamp van de tegenstander stelen, en het terugbrengen naar het eigen kamp. Dit terwijl ze hun eigen stash moeten verdedigen. Het team dat het meeste heeft gestolen, wint. Je kunt toegang krijgen tot deze nieuwe Showdown modus via een aantal locaties, zoals Fort Mercer en Valentine.

De toegevoegde bonussen van deze week houden het volgende in: 20% XP boost bij alle Showdown Modi, en een extra bonus bij het winnen van een Spoils of War-match van 8x Dynamite Arrows. Deze kunt je bij het postkantoor of Camp Lockbox ophalen.

De Tasman Outfit

Op missie om het nieuwste en beste grensartikelen aan te bieden, wordt de Wheeler, Rawson & Co Catalogue regelmatig geupdate met de nieuwste goederen die komen en gaan. Wanneer je van week tot week door de Catalogus bladert, zul je een selectie aan kleding tegenkomen van binnenkomende vrachten, gemarkeerd als ‘Coming Soon’. Wanneer de items beschikbaar zijn worden ze gemarkeerd als ‘Limited Stock’. Als je ziet dat items als ‘Out of Stock’ gemarkeerd zijn, kom dan nog eens terug in de aankomende weken. Deze items zullen namelijk zeker terugkomen.

Vanaf vandaag hebben verkooppunten hun eerste zendingen aan zeldzame kleding ontvangen, en deze zijn maar voor een beperkte tijd beschikbaar. Ga deze week op zoek naar een paar nieuwe outfits, een aantal andere kledingstukken en accessoires.

  • The Tasman Outfit (Enkel voor mannen)
  • The Danube Outfit (Enkel voor vrouwen)
  • Tied Pants
  • Hitched Skirt (Enkel voor vrouwen)
  • Winter Shotgun Jas
  • Gardenia Hat
  • Squat Stovepipe Top Hat

Naarmate ze verdergaan met de bèta, werkenn we aan het verbeteren van de functionaliteit en organisatie van de catalogus, terwijl we nieuwe items met een unieke flair toevoegen die regelmatig in de winkels beschikbaar zullen zijn

Ze hebben ook een paar updates doorgevoerd op de officiële Red Dead Online Beta Feedback website, waar je je mening kunt achterlaten over Spoils of War, en algemene feedback over Controls kunt geven via deze pagina. Zoals altijd word je feedback op prijs gesteld. Deze is namelijk van essentieel belang om ons te helpen bij het afstemmen van de Red Dead Online Beta naarmate deze groeit en vordert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: