Home Movies Record voor trailer PROJECT GIO

Record voor trailer PROJECT GIO

by Jos Vis

De resultaten van de trailer van PROJECT GIO gaan door het dak! Binnen 24 uur behaalde de trailer organisch een half miljoen views op YouTube. Dat is de meeste weergaven voor een Nederlandse film ooit binnen een etmaal; het record stond op naam van De Film Van Dylan Haegens (2018), eveneens van regisseur Bas van Teylingen. Gio’s fans reageren razend enthousiast, vanaf 5 december kunnen zij de film in de bioscoop bewonderen.

Het verhaal
In de hilarische komedie PROJECT GIO speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdiend met video’s uploaden. Wanneer de ouders van Gio op vakantie gaan, loopt een feestje in hun splinternieuwe villa in Almere totaal uit de hand. Het huis is volledig verwoest en Gio heeft slechts twee weken de tijd om het huis te herstellen. Ondertussen moet hij naar de buitenwereld de schijn hooghouden dat er niets aan de hand is… 

De makers
Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Bas van Teylingen; het duo dat vorig jaar verantwoordelijk was voor De Film van Dylan Haegens, met meer dan 300.000 bioscoopbezoekers in Nederland en België. PROJECT GIO is een productie van Online Cookie Collective in coproductie met Tom de Mol Productions.

Dutch FilmWorks brengt PROJECT GIO vanaf 5 december uit in de bioscoop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: