Home Gaming Rebel Cops klaar voor gebruik en toont vele screenshots

Rebel Cops klaar voor gebruik en toont vele screenshots

by Jos Vis

Na jarenlang geheim te hebben gehouden, zijn THQ Nordic en Weappy Studio blij te kunnen bevestigen dat Rebel Cops, een turn-based tactiek stealth-game die zich afspeelt in This Is the Police, vandaag uitkomt.

Rebel Cops is een turn-based tactiek stealth-spel dat zich afspeelt in het This Is the Police-universum. In Rebel Cops bestuur je een groep ex-politieagenten verenigd door de wens om de nieuwe criminele opperheer van hun stad neer te halen. De spin-off zal zich richten op turn-based stealth-gameplay, met meedogenloze gevechten en enorme niveaus om te verkennen. Rebel Cops is nu beschikbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Belangrijkste kenmerken

  • Vecht tegen de corrupte autoriteit: nadat crimineel meesterbrein Viktor Zuev de stad Ripton heeft overgenomen, zijn jij en jouw mede-politieagenten gaan doen wat gedaan moet worden. Voer tactische turn-based missies uit om de bondgenoten van Zuev te ondermijnen en de macht terug te brengen naar de mensen.
  • Geen hitpoints, geen vergeving: je bent outmanned en outgunned. Gebruik stealth-tactieken en dek af om de vijand stilletjes te benaderen en schakel ze uit voordat ze alarm kunnen slaan. Er zijn geen health bars in Rebel Cops! Eenmaal neergeschoten, zullen je officieren leegbloeden tenzij je snel handelt om ze te redden.
  • Verken, plunder en let op je rug: Rebel Cops biedt een groot aantal scenario’s, van compacte operaties tot grote open locaties om te verkennen. Bouw je reputatie op in Ripton door lokale mensen te helpen bij side missions en word beloond voor het grondig verkennen van de levels.
  • Neem de hoge morele weg – of niet: gerechtigheid moet worden gediend, maar het is aan jou om te kiezen hoe dat gebeurt. Speel je volgens de genadeloze regels van Zuev? Help je de wanhopige stedelingen, zelfs als dit betekent dat je operatie in gevaar komt? In Rebel Cops heeft uw reputatie invloed op het moreel van uw team en zelfs op de prijzen van de verkopers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d