Home Movies Reading Amsterdamned door beroemde Rotterdammers bij Imagine Film Festival

Reading Amsterdamned door beroemde Rotterdammers bij Imagine Film Festival

by Pim, Sel

Aanstaande maandag 15 april wordt de rivaliteit tussen Amsterdam en Rotterdam opzij gezet bij het Imagine Film Festival. Daar leest namelijk een cast van Rotterdammers live het integrale scenario van horrorklassieker Amsterdamned in aanwezigheid van regisseur Dick Maas. Onder andere Susan Visser, Tim Haars en Imanuelle Grives nemen de vertolking op zich.

In samenwerking met het scenaristencollectief Winchester McFly organiseert Imagine een zogeheten live reading van Amsterdamned. Daarbij lezen acteurs het integrale scenario van een speelfilm voor publie. Bij Imagine wordt de Amsterdamse horrorklassieker vertolkt door een cast van Rotterdammers en acteurs met een bijzondere band met Rotterdam.

De cast bestaat uit Imanuelle Grives (Alleen maar nette mensen, Tuintje in mijn hart, Flikken Rotterdam), Susan Visser (Gooische Vrouwen, Hartenstraat, Verliefd op Cuba), Orkater-acteur Viktor Griffioen, scenarist Don Duyns en actrice Kiki van Deursen. De lijst wordt compleet gemaakt met de acteur Tim Haars (New Kids, Ron Goossens, Stuntman). Ook zal de oorspronkelijke regisseur van de film Dick Maas aanwezig zijn tijdens de reading.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: