Home Gaming Razer Tetra Review

Razer Tetra Review

by Sven

Razer heeft een grote lijn aan mooie producten en laatst is daar de Razer Tetra bij toegevoegd. De Razer Tetra is een chat headset die gemaakt is voor mensen die een mooie geluid installatie thuis hebben staan, maar wel in game willen praten. Hoe het product ons bevallen is, kan je hieronder lezen.

De Razer Tetra is vooral heel licht. De Tetra is niet gemaakt voor prachtig surround geluid, deze headset is dus echt puur gericht op het chatten met je vrienden en met je teamgenoten. De headset heeft een oortje en een microfoon die tevens ook het geluid om je heen dempt, waardoor je stem helder is voor de mensen om je heen, zonder dat het geluid van je TV of installatie wordt opgepikt, dit is voor een chatheadset ideaal en ook meteen de beste functie van deze headset. Het geluid van je teamgenoten en/of je vrienden is helder door het oortje en het geluid van je installatie is prima te horen op het moment dat je aan het spelen bent. De kabel is 1.3 meter lang, waardoor het lang genoeg is om op je Playstation 4 controller aan te sluiten. De prijs is 30 euro, waardoor het niet al te duur is, maar voor mijn smaak krijg je net te weinig om die 30 euro echt te rechtvaardigen.

De vraag is echter, is deze headset voor jou? Dat hangt er vanaf. Ik vind deze headset prima voor waar hij voor gemaakt is, maar ook niet meer dan dat. Ik mis wat functionaliteiten die je op duurdere headsets wel hebt. Deze headset is echt alleen puur gemaakt voor mensen die willen genieten van hun surround systemen, maar daarnaast wel willen chatten. Echter voor meer is deze headset niet echt geschikt. Dus als jij in dat segment valt, dan is het een prima headset en zou ik hem zeker halen. Ben je iemand die alleen TV geluid hebt? Dan zou ik in een duurder segment gaan zitten en een andere headset kopen van Razer, want Razer staat wel voor kwaliteit.

De Razer Tetra is beschikbaar voor PC, Nintendo Switch, Xbox One en er is een dedicated versie voor de Playstation 4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d