Home Gaming Razendsnelle space-combat shooter Chorus nu verkrijgbaar

Razendsnelle space-combat shooter Chorus nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Vlieg door een duister nieuw universum en verken epische locaties in het langverwachte Chorus, een game van ontwikkelaar FISHLABS en uitgever Deep Silver die vanaf vandaag verkrijgbaar is op huidige en next-gen consoles.

Met Chorus combineert FISHLABS het nostalgische gevoel van klassieke space shooters op vakkundige wijze met een eigentijdse mentaliteit, om de geest van het genre naar een hoger niveau te tillen.
 
Chorus volgt de top-piloot Nara en haar ‘bewuste’ schip Forsaken op hun meeslepende reis naar verlossing, waarbij het spektakel van ruimteverkenning op pakkende wijze in balans wordt gebracht met hectische, razendsnelle actie. Verken epische, kosmische vergezichten en krappe gangen van kristallijnen om het universum te bevrijden van een mysterieuze cult, The Circle.
 
The Circle wordt geleid door The Great Prophet, een mysterieuze figuur waar verder niet veel over bekend is. Onder zijn bevel waren Nara en Forsaken verantwoordelijk voor veel van de grote overwinningen en wreedheden van de sekte, die het als hun missie beschouwt om de melkweg te domineren. Nara, ooit de dodelijkste krijger van The Circle, is nu hun meest gewilde voortvluchtige.
 
Dit meeslepende verhaal wordt ondersteund door adembenemende gameplay; het vliegen met Forsaken is een ervaring op zich, en spelers zullen het zeker opwindend vinden om gebruik te maken van de wapens, krachten en stunts van dit schip tijdens zero-g-gevechten.

Over Chorus

  • Ervaar een snelle, dynamische actiegame die het ruimtesimulatie-schietgenre naar een heel nieuw niveau tilt.
  • Vecht om de rebellen tegen de Circle en zijn sinistere goeroe, de Grote Profeet, te verenigen.
  • Gebruik je wapens en zet je beste manoeuvres in om hele vloten van jagers, titanische schepen en onbekende entiteiten uit de Void te vernietigen.
  • Ontdek, upgrade en gebruik verwoestende wapens en andere adembenemende krachten in ruimtegevechten.
  • Betreed een duister nieuw universum vol mysterie en conflict. Navigeer door sublieme kosmische uitgestrektheden, uitgestrekte ruimtestations en andere must-see sci-fi-landschappen met next-gen 4K-graphics.

 
Chorus is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X en Xbox One, de alles-in-een games-en-entertainmentsystemen van Microsoft, en de PlayStation 5- en PlayStation 4-computerentertainmentsystemen.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: