Home Gaming Rayman Legends nu gratis in Epic Game Store

Rayman Legends nu gratis in Epic Game Store

by Jos Vis

Je bent een Nederlander of je bent het niet en dus is een gratis game altijd mooi meegenomen. Elke week kun je een game gratis downloaden uit de Epic Game Store en deze week is Rayman Legends aan de beurt. De game kwam uit in 2013 en staat te boek als een origineel en geweldig speelbare 2D-platformer met de arm- en beenloze Rayman.

Het eerste avontuur van Rayman kwam uit in 1995 en kwam op bijna elk platform uit: Atari Jaguar, PlayStation, Sega Saturn, PC, Game Boy Advance, Game Boy Color, Nintendo DSi, iOS, Android en je moeder. Na twee 3D-sequels en een mash-up met irritante konijnen besloot Ubisoft Rayman weer in ere te herstellen met een schitterende reboot: Rayman Origins. Rayman Legends is de opvolger daarvan en gebruikt dezelfde stijl, al zit de game net wat beter in elkaar. Vooral de gedeeltes met muziek maken Rayman Legends een …eh…legende en daarnaast zitten er als bonus bepaalde Rayman Origins-levels in. Dit samen maakt het een platformgame vol content en leuke frisse ideetjes.

Rayman Legends is dus gratis te downloaden in de Epic Games Store en dat kun je doen tot 6 december. De volgende gratis game zal Jotun: Valhalla Edition gaan worden en dat is een action adventure met veel invloeden vanuit de Noorse mythologie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d