Home Gaming Ranch Simulator krijgt update vol paarden

Ranch Simulator krijgt update vol paarden

by Jos Vis

Vandaag is de release van een nieuwe Ranch Simulator-update, waarin een veelgevraagd dier wordt geïntroduceerd: het paard.

Spelers kunnen nu bieden op paarden bij een veilinghuis. Paarden hebben verschillende statistieken: uithoudingsvermogen, snelheid, handling en gezondheid. Hoe hoger deze statistieken, hoe meer het paard waard is. Deze statistieken hebben ook invloed op de capaciteiten van het paard, waardoor het voor een langere duur sneller kan rennen en zelfs scherper kan worden.

Hoe meer spelers hun paarden berijden, hoe meer ze worden getraind. Spelers kunnen ook een oefenplatform bouwen waar ze succesvolle sprongen over sprongpoorten kunnen maken.

Om de bijgewerkte release te vieren, bieden we ook 20% korting op Steam.

Ranch Simulator werd in maart gelanceerd in Early Access op pc en heeft op het moment van schrijven een positieve recente recensiescore van 89%. De adviesprijs van de game is € 20,99.

Bouwer. Boer. Jager. Handelaar. Veeteelt is zeker geen doorsnee baan. Denk je dat je de vaardigheden hebt om de vervallen boerderij van je familie te veranderen in de meest welvarende ranch in de vallei? Dan is het tijd om de wildernis in te trekken in deze boeiende single- en multiplayer open-wereldsimulator.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: