That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, Highlighted, PC, PS4, Xbox One

Rainbow Six Siege Operation Ember Rise onthuld

Vandaag tijdens de Six Major Raleigh heeft Ubisoft de volledige details naar buiten gebracht voor het derde seizoen van jaar 4 voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege. Operation Ember Rise komt met een nieuwe Attacker en een nieuwe Defender, Amaru en Goyo uit Peru en Mexico. Daarnaast is de map Kanal ook compleet opnieuw opgebouwd. Ubisoft liet ook weten dat er battle passes komen naar de game, de eerste zal een gratis Phase 1 pass zijn genaamd Call me Harry.

De peruaanse aanvaller Amaru en Mexicaanse verdediger Goyo brengen wat verticaliteit en vuur naar de game. Amaru is bewapend met een G8A1 automatisch geweer en een Supernova Shotgun. Amaru heeft daarnaast een Garra hook, hiermee kan ze in rap tempo rappelen, hatches van onder beklimmen of zelfs een takedown starten door deze op een raam te gebruiken. Amaru heeft geholpen met de opvoeding van Goyo, welke op zijn beurt voormalig lid is van de Mexican Fuerzas Especiales welke het gevaarlijke Volcan Schild gebruiken. Deze is precies als het standaard schild, enkel er zit een incendiary bom aan vast om alles in vuur en vlam te zetten.

Naast deze twee nieuwe operators krijgen spelers de kans om Kanal te verkennen, de map is verbeterd, er is een nieuw pad wat het oost en west gebouw verbindt, alles is in kleur gecoördineerd voor betere call outs. Er zijn twee trappenhuizen toegevoegd, dit om de hele map wat vertricaler te maken. Ook zijn er wat kamers vergroot om zo het speelveld wat beter te maken. De bom plaatsen zijn daarbij ook veranderd, van de keuken naar de security room en de Radio kamer is nu verplaatst naar de vergrootte Lounge.

Rainbow Six Siege komt daarnaast met de Battle Pass, de eerste is een echte mini-pass genaamd Call me Harry. De mini is Phase 1 van het uitrollen,deze komt uit in seizoen 3. Call me Harry legt de focus op Dr. Harishva “Harry” Pandey, Director of Rainbow. Door Battle Points te verdienen speel je tiers vrij en unieke beloningen, hierna krijg je dan een exclusieve Harry Chibi charm.
Aanvullende updates zijn als volgt :
• An all new unranked playlist containing the same rules as Ranked without affecting players’ rank or
MMR.
• An all new Champions rank
• Map rotations have been reworked in Ranked, Casual and Unranked
• Player Behavior updates to combat in-game toxicity
• The Operators menu has been reworked
• The shop interface has been improved

De test server voor Ember Rise gaat live op 19 augustus. Hier zal de update 3 weken draaien en alle bugs eruit halen alvorens deze uitrolt naar de rest van ons.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE