Home Gaming Rainbow Six: Siege bèta opnieuw 3 dagen verlengd

Rainbow Six: Siege bèta opnieuw 3 dagen verlengd

by Mark van Truijen

We kunnen inmiddels alweer een week aan de slag met de Rainbow Six Siege bèta en sommige gamers zelfs langer. Eerder werd de bèta al verlengd tot en met vandaag, maar vandaag is bekend gemaakt dat de bèta opnieuw is verlengd voor alle platforms, waaronder dus de PlayStation 4.

De bèta zal nu duren tot en met aanstaande zondag en is dus maandag afgelopen. Tevens hebben mensen die de bèta voor 29 september hebben gespeeld nog vier extra codes ontvangen via de mail. Zo kan je dus met vier vrienden een team vormen om zo ultiem samen te kunnen werken.

Ubisoft laat weten dat het de grootste bèta is die ze ooit hebben gedaan. Bovendien hebben ze al enorm veel feedback gekregen waar ze enorm veel aan hebben gehad. Dit zal dan ook allemaal verwerkt gaan worden in de game zelf die op 1 december zal verschijnen. Er zijn al manieren gevonden om de dedicated servers en matchmaking te verbeteren en bovendien zijn er al server updates geweest om de ervaring op de korte termijn te verbeteren.

Vanaf zaterdag 02:00 zal je bovendien twee keer zoveel Renown krijgen voor het spelen van de bèta. Een uitgelezen kans uiteraard om meer operators, attachments en skins vrij te spelen. Mocht je de bèta nog willen spelen let dan wel op, de bèta codes zijn alleen vandaag en morgen nog in te voeren in de PlayStation Store.

Daarnaast heeft Ubisoft nog wat informatie gedeeld.

 

  • PvP matchmaking is nu sneller, de gemiddelde wachttijd is nu namelijk 30-45 seconden.
  • Terrorist Hunt matchmaking gaat in 96% van de gevallen goed met een gemiddelde wachttijd van 20-30 seconden.
  • Wanneer het langer dan 90 seconden duurt om een match te vinden, is het verstandig om opnieuw te beginnen met zoeken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x