Home Gaming RAGE 2: TerrorMania komt uit op 14 november

RAGE 2: TerrorMania komt uit op 14 november

by Jos Vis

In de tweede uitbreiding van RAGE 2 verkennen spelers de gestoorde en vervloekte alternatieve realiteit van het Wasteland – the Deadlands – wanneer RAGE 2: TerrorMania op 14 november uitkomt voor PlayStation 4, PC en Xbox One.

Keer de vloek om voordat de wandelende skeletten losgelaten worden om het land der levenden over te nemen. Klinkt makkelijk genoeg. Spelers kunnen zichzelf wapenen met een gloednieuw wapen – een krachtig zwaard dat ook dient als de sleutel om de poorten tussen realiteiten te openen (maar het blijft een zwaard) – om het op te nemen tegen een leger van vijandige skeletten.

Tijdens het verkennen van de vervormde versies van bekende locaties zoals Wellspring (Hellspring) en Overgrown City (Overbone City), en daarnaast nieuwe gebieden zoals the Floating Islands en the Hospital, gaan spelers op zoek naar fragmenten van de verbrijzelde NecroDisc in een poging om de poort naar deze alternatieve dimensie voorgoed te sluiten.

Spelers kopen RAGE 2: TerrorMania in de in-game store voor 500 RAGE-coins (€ 4,99) of een speciaal TerrorMania Digital Deluxe Upgrade kopen voor 1750 RAGE-coins (€ 17,49) die de volgende zaken bevat:

  • RAGE 2: TerrorMania uitbreiding
  • Cult of the Death God mission
  • Reaper Assault Rifle wapen-skin
  • Wasteland Celebrity Phoenix voertuig-skin
  • Mutant Monster Truck voertuig-skin

Om meer te weten te komen over wat je mag verwachten in RAGE 2: TerrorManiaklik hier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: