That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Quake Champions Profiel van Sorlag, the Flesh Trading Huntress

Sorlag, het gemene en trotse reptiel afkomstig van een post-apocalyptische, buitenaardse planeet, jaagt haar prooi op in de Arena en laat die in een toxische waas als ze haar Acid Spit gebruikt.  Deze vaardigheid brengt schade toe aan al wie argeloos genoeg is om door de wolk zuur te lopen en die schade wordt alleen maar erger als het zuur verder het vlees insijpelt.

De reputatie van Sorlag als jager bezorgt haar twee passieve vaardigheden, die haar helpen in gevechten en haar beschermen tegen haar eigen schadelijke sappen, en dat van andere Sorlags.

Check de Sorlag trailer, screenshots en bijkomende details hieronder.
Voor meer info over Sorlag, surf naar www.Quake.com.

Let op: De Closed Beta komt eraan.  Spelers die deel willen nemen kunnen zich inschrijven via www.Quake.com en hun key ontvangen.

CHAMPION PROFILE: Sorlag – Sorg Flesh-Trader

Starting Statistics:
Starting Health: 150
Starting Armor: 50
Speed: 280

Active Ability – Acid Spit: Zet een vijand vast in een hoek of je wil de Obelisk verdedigen in Sacrifice?  De Acid Spit is de perfecte manier om vijanden af te maken of om belangrijke toegangswegen of objecten te vrijwaren.  Spuit het op vijanden, op de vloer of op de muren en al wie langskomt zal onmiddellijke schade oplopen, en nog bijkomende schade de momenten daarna.

Passive Abilities: Sorlag heeft twee passieve vaardigheden.  De Bunny Hop zorgt ervoor dat ze vaart neemt al voorwaarts springend, waardoor ze een veel grotere reikwijdte bekomt. Ten tweede wordt ze door haar  Acid Fiend beschermd tegen haar eigen zuur, en ook tegen het zuur van vijandige Sorlags.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE