That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Quake Champions | Grote update nu live met nieuwe Champion, nieuwe map, leaderboards & eindejaarsviering!

Vandaag heeft Quake Champions een van zijn grootste updates ooit gekregen die bakken nieuwe content en features toevoegt voor fans in Early Access die de speler meer mogelijkheden biedt en de lat hoger legt voor de competitie in de Arena’s.

Quake Champions is momenteel in Early Access via Steam en Bethesda.net maar blijft verfijnen en de game updaten met het oog op een volledige release in de komende maanden.

De December Update bevat het volgende:

  • NIEUWE CHAMPION – Keel is Terug! De herboren oorlogsmachine uit Quake 3 Arena Keel komt deze week in het rooster met helden, en hij brengt zijn Grenade Swarm skill mee waarbij hij explosieven lanceert gedurende de game, zo ook de Stockpile vaardigheid. Keel zal gratis zijn voor al wie een full Champions Pack heeft en voor iedereen te koop met platinum in de in-game store.
  • NIEUW DUEL MAP – Vale of Pnath – Deze week krijgen spelers, nadat hun skills al beproefd werden tijdens de Early Access in de Duel mode, een volgende arena die volledig gewijd is aan 1v1 en 2v2.  Vale of Pnath is een heiligdom ter ere van de oude God Ithagnal, gebouwd bovenop verradelijke en met zuur gevulde grotten.  Deze nieuwe map is gratis voor alle spelers!
  •  RANKED PLAY & LEADERBOARDSQuake Champions is de meest intense FPS competitie op om het even welk platform, en de Early Access spelers zullen hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en zien hoe ze gerangschikt staan tegenover de besten ter wereld.
  • HOLIDAY CELEBRATION – Vier tijdens de Feestdagen met speciale items waaronder geanimeerde shaders voor wapens en Champions, feestelijke decoraties op Burial Chamber en Corrupted Keep, holiday hat vanities voor Champions en limited edition profieliconen en naamplaten.
  • CROSSHAIR CUSTOMIZATION –Eén van de meest gevraagde features vanwege de community zal live gaan bij de December update en zal spelers in staat stellen te kiezen uit 40 verschillende crosshair opties waarbij ze ook de kleur van hun voorkeur kunnen aanduiden.

Quake Champions is nu beschikbaar in Early Access op Steam via http://store.steampowered.com/app/611500 en via Bethesda.net https://checkout.bethesda.net/store/bethesda/pd/productID.5106755800. Spelers kunnen zich meteen in de actie mengen door het Champions Pack aan te kopen, waardoor je meteen alle huidige en toekomstige Champions beschikbaar hebt, samen met andere in-game bonussen voor 29,99 €.  Een gratis versie van de game zal later releasen.