Home Gaming Quake Champions | Een miljoen Slipgate matches gespeeld, alle spelers krijgen gratis nieuwe Champion Athena

Quake Champions | Een miljoen Slipgate matches gespeeld, alle spelers krijgen gratis nieuwe Champion Athena

by Pim, Sel

De toegewijde fraggers in de #QuakeFam hebben het geflikt. Tijdens het Quake Champions’ speciale Slipgate Festival, dat tweeënhalf weken geleden lanceerde ter introductie van de nieuwe team-gebaseerde modus, hebben spelers meer dan 1 MiljoenSlipgate matches gespeeld. Nu zal de gehele community delen in de buit van dat harde werk: de nieuwste Champion die aan het roster werd toegevoegd, Athena, is nu gratis vrijgespeeld voor iedereen, zelfs al beschik je niet over de Champions Pack.

En zij die Athena al in hun bezit hebben – maak je geen zorgen, er is ook aan jullie gedacht – krijgen nu gratis de ultra-zeldzame, camo-clad Athena Lore Skin voor het voltooien van 500.000 matches.

Het Slipgate Festival gaf spelers eerder al de Tentacle skin voor alle startwapens gewoonweg om in te loggen; de Annihilator Heavy Machine Gun skin voor het voltooien van 100.000 matches; en de Scalebearer Lore Skin voor het voltooien van 500.000 matches.

WAT IS DE SLIPGATE MODUS?
Slipgate is de nieuwste modus voor Quake Champions en is een doelgerichte game modus die twee teams van vier spelers tegenover elkaar zet in een spannende strijd van aanval en verdediging. Spelers starten de match met alle beschikbare wapens en volle health en armor. Terwijl een team aanvalt, in een poging om de Slipgate te stelen, moet het andere team verdedigen. Met geen respawns is het een ware test van je skills en strategie waar één frag wil zeggen dat je uit de ronde ligt.

Quake Champions is nu gratis beschikbaar via  Bethesda.net en via  Steam. De speciale uitgave Scalebearer Pack – die een gigantisch standbeeld van de intergalactische krijgsheer, een exclusieve Oni skin voor Scalebearer en nog wat geweldige in-game beloningen bevat – is ook verkrijgbaar op verschillende verkooppunten. Voor meer info, ga naar  www.Quake.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: