maandag , 25 september 2017

Puzzelstukjes Fortnite vallen in elkaar

Epic’s Fortnite werdt eindelijk getoond begin deze maand, maar hoe alle losse puzzel stukjes en deeltjes bij elkaar pasten was nog niet helemaal duidelijk. Tussen de thuis basis, vecht gebieden en je eigen persoonlijke paleis, hoe past dat nu in elkaar. 

Het antwoord is simpel, dat doet het niet. Althans niet op de traditionele manier die we gewend zijn van open wereld games. Game Informer liet weten dat Fortnite zich niet afspeelt in een grote wereld, in plaats daarvan heeft het de beschikking over een Town Map, deze doet dienst als Hub voor missies. Van daaruit kan je gemakkelijk diverse kleine maps onderzoeken, alle met een eigen thema. Je doorzoek deze gebieden om zo materialen te vinden die bij het thema passen. Deze materialen heb je weer nodig om je thuis basis uit te bruiden.

De thuisbasis is niet in 3d te verkennen. Het bouwen van gebouwen zorgt voor een versterking van je team mates, maar voor de klassieke minecraft bouwstijl zul je eerst je eigen fort moeten hebben. Dit is waar je je building tools gebruik om een permanent gebouw voor je zelf te creeeren.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Review: Mario + Rabbids Kingdom Battle

Al jaren heeft Ubisoft zijn eigen mascotten en dat zijn de Rabbids. Al jaren vond ...