Home Featured ‘PS5 Pro komt gelijktijdig uit met vanilla PS5’

‘PS5 Pro komt gelijktijdig uit met vanilla PS5’

by Jos Vis

Volgend jaar moet het jaar gaan worden van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft en het lijkt erop dat de geruchtenmolen sneller gaat draaien naarmate we dichterbij 2020 komen. Zo ging er een tijd lang het gerucht dat Microsoft volgend jaar met twee nieuwe Xboxen zou komen, maar later is dat weer teruggedraaid wegens de problemen die ontwikkelaars hiermee kunnen krijgen. De goedkopere versie die zou uitkomen van de nieuwe Xbox maakt het programmeren lastiger, omdat de next-gen games ook zouden moeten kunnen draaien op zwakke hardware.

Nu zijn er geruchten dat Sony ook denkt of gedacht heeft over het uitbrengen van twee consoles vanaf de launch van het PS5-tijdperk. Het gaat hier niet om een mindere versie van de vanilla PS5, maar een heuse Pro behandeling met betere specs. Dat is opmerkelijk, omdat de PS4 Pro pas na een aantal jaar in de generatie werd uitgebracht. Dit liet de Japanse journalist Zenji Nishikawa weten tijdens een live-stream. Volgens Nishikawa denkt Sony dat gamers het prettig vinden om de keuze te hebben uit meerdere versies van een console. Neem het verhaal met een flinke korrel zout en dat niet in de laatste plaats vanwege de brute specs die tot nu toe aangekondigd zijn van de vanilla PS5. Hoeveel krachtiger zou een PS5 Pro dan weer zijn ten opzichte van de vanilla versie.

Het wordt steeds spannender rondom de nieuwe generatie consoles en het is dan ook wachten totdat we een mooie next-gen reveal event krijgen voorgeschoteld. Volgens de geruchten gaat Sony ons in februari van 2020 laten zien wat we allemaal van de PS5 kunnen verwachten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: