Home Gaming Prologue Demo van The Last Spell beschikbaar op Steam

Prologue Demo van The Last Spell beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Uitgever The Arcade Crew en ontwikkelaar CCCP hebben vandaag via Steam en trailer een gratis nieuwe Prologue-demo van meerdere uren uitgebracht voor The Last Spell, een arcadegevecht om de mensheid te redden door middel van tactische RPG-gevechten gecombineerd met roguelite-elementen. Strategen worden aangespoord om een ​​dappere verdediging te voeren tegen een beestachtige aanval van onvoorstelbare schaal door de demo hier te downloaden.

De Prologue van The Last Spell vraagt ​​spelers om hun Haven te besturen gedurende vijf in-game dagen (ongeveer 2-3 uur gameplay, afhankelijk van het vaardigheidsniveau) van verdedigende voorbereidingen en spannende gevechten om te overleven. Leiders zullen verbeterde effecten, blessurebeheer en een nieuwe verdedigingsoperatie implementeren in hun sluwe plannen om een ​​eindeloze golf monsters af te weren die uit een giftige mist komen.

De spelers worden toevertrouwd om de laatste haven van de wereld te verdedigen en worstelen met het upgraden van de gebouwen en buitenmuren van hun forten, terwijl ze ook een groep heldhaftige krijgers begeleiden bij het afweren van een zekere ondergang. Krijg een idee van de uitdagende beslissingen en bevredigende gevechten tegen verontrustende krachten die voor je liggen door hier de nieuwe trailer van The Last Spell te bekijken:

YouTube video


De turn-based actie van The Last Spell beweegt snel, waardoor tactische diepte ontstaat in het beheer van de partij en voordelen behaald worden in de strijd rond pittige gevechten. Procedureel gegenereerde flanken van vijanden en willekeurig verdeelde uitrustingen dagen spelers uit om zich aan te passen aan onvoorspelbare scenario’s, waardoor ze elke ronde nieuwe vaardigheden en strategieën leren. Het overleven van de brute maar eerlijke aanval van The Last Spell zal ronduit wonderbaarlijk zijn, maar met een gevatheid die overeenkomt met de macht van zijn verdedigers, kan de laatste Haven van de mensheid nog steeds standhouden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: