Home Gaming Prince of Persia: The Lost Crown komt 8 augustus naar steam

Prince of Persia: The Lost Crown komt 8 augustus naar steam

by Mark van Truijen

Prince of Persia: The Lost Crown is in januari gelanceerd voor PC en consoles, en hoewel het misschien niet zo goed verkoopt als het zou moeten, zijn critici en publiek niet gestopt met het prijzen van hoe het de franchise opnieuw uitvindt als een Metroidvania. Binnenkort krijgen meer spelers de kans om erin te springen en een voorproefje van het aanbod te krijgen.

Ubisoft heeft aangekondigd dat Prince of Persia: The Lost Crown naar Steam komt. Sinds de release in januari van dit jaar is de 2D zijwaarts scrollende Metroidvania-titel alleen beschikbaar geweest op PC via Epic Games Store en Ubisoft Connect, maar het zal ook worden uitgebracht voor Valve’s digitale platform op 8 augustus, wat hopelijk betekent dat veel meer spelers zullen duiken in.

Alle gratis updates van het spel die tot nu toe zijn uitgebracht, zullen natuurlijk worden opgenomen met de Steam-versie, inclusief een boss rush-modus, een permadeath-optie en meer. Zoals onlangs onthuld door Ubisoft, zal het spel ook een verhaal-DLC krijgen in de vorm van Mask of Darkness in september.

Prince of Persia: The Lost Crown is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x