Home Gaming Prey: Typhon Hunter komt op 11 december met Multiplayer modus, Escape Room VR-ervaring

Prey: Typhon Hunter komt op 11 december met Multiplayer modus, Escape Room VR-ervaring

by Sven

Het is een koffiemok! Het is een rol toiletpapier! Het is je vriend die als Mimic speelt en als enige doel heeft om jou te stalken en te vernietigen! Prey: Typhon Hunter, de laatste update voor Prey: Digital Deluxe en Prey: Mooncrash, lanceert volgende week een nieuwe multiplayer modus en een VR-only single player game. Typhon Hunter komt op 11 december uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De VR-versie van de multiplayer modus komt iets later, in begin 2019 voor PC en PSVR.

Prey: Typhon Hunter bevat twee spannende, nieuwe modi voor Prey:

  • Typhon Hunter multiplayer: een bloedstollende multiplayer versie van verstoppertje waar een speler, als Morgan Yu, gestalkt wordt door vijf tegenstanders die als Mimics spelen en zich als alledaagse objecten in het zicht verstoppen voordat ze hun prooi grijpen. Morgan moet alle vijf de Mimics zien te vinden en vernietigen voordat de tijd verstrijkt. Typhon Hunter VR, die de Morgan-speler in de virtuele wereld plaatst, verschijnt begin 2019.
  • TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.

Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Nieuwe spelers kunnen Prey: Digital Deluxe aanschaffen voor €39,99 om naast de originele game ook alle bijhorende en volgende updates te ontvangen; bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: