Home Gaming Pre-purchase Standard edition Guild Wars 2: Heart of Thorns nu verkrijgbaar in de winkel

Pre-purchase Standard edition Guild Wars 2: Heart of Thorns nu verkrijgbaar in de winkel

by Mark van Truijen

ArenaNet maakt vandaag bekend dat de pre-purchase Standard Edition van Guild Wars 2: Heart of Thorns™ nu beschikbaar is bij verschillende winkels in Nederland. De Standard Edition, consumentenadviesprijs € 44,99, bevat de Guild Wars 2 core game en Guild Wars 2: Heart of Thorns en geeft toegang tot de beta weekend evenementen. Daarnaast krijgen spelers met deze editie de exclusieve “Maguuma Trailblazer” titel.

Een overzicht van de retailers waar de pre-purchase editie van Guild Wars 2: Heart of Thorns beschikbaar is, kun je hier vinden: https://www.guildwars2.com/retailers/.

Iedereen die zich voor 23 januari 2015 heeft aangemeld in de core game van Guild Wars 2, zijn account nu upgradet door middel van de pre-purchase en registratie van een editie van Guild Wars 2: Heart of Thorns voor release, ontvangt een extra character slot voor het Guild Wars 2 account.

Om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom Guild Wars 2: Hearts of Thorns en voor meer pre-purchase informatie, bezoek https://heartofthorns.guildwars2.com.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: