Home Gaming Pre-order voor Octopath Traveler nu beschikbaar op Steam

Pre-order voor Octopath Traveler nu beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Square Enix Ltd., maakt bekend dat spelers nu alvast het hooggeprezen OCTOPATH TRAVELER op STEAM kunnen kopen, in aanloop naar de lancering op 7 juni 2019.

OCTOPATH TRAVELER voor pc komt tot leven met unieke HD-2D-beelden, waarin 2D-personages naadloos samenvloeien met een prachtige 3D-wereld. Spelers volgen de avonturen van acht verschillende personages met elk hun eigen motief om op reis te gaan, uiteenlopend van een zoektocht naar zelfontwikkeling tot wraak. Elke reiziger begint zijn of haar avontuur in een ander deel van het continent Orsterra, en doordat de speler zelf kan bepalen in welke volgorde hij de personages kiest, is elke reis weer anders.

Spelers die OCTOPATH TRAVELER kopen voordat de game is gelanceerd, ontvangen een exclusieve set van elf bureaubladachtergronden, met prachtige illustraties van de geliefde helden en verbluffende omgevingen uit de game.

OCTOPATH TRAVELER komt op 7 juni 2019 beschikbaar voor pc (Steam) met Engelse en Japanse audio, en teksten in Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees. Ga voor meer informatie naar:https://store.steampowered.com/app/921570/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: