Home Gaming Powerwash Simulator biedt verfrissende ontspanning op alle grote platformen

Powerwash Simulator biedt verfrissende ontspanning op alle grote platformen

by Mark van Truijen

Square Enix Collective en FuturLab maken met plezier bekend dat bezitters van een PlayStation4 (PS4™), PlayStation5 (PS5™) en Nintendo Switch zich nu kunnen voegen bij de miljoenen mensen die het vuil al bestrijden in POWERWASH SIMULATOR op de Xbox Series X|S, Xbox One, pc via Steam® en Windows 10, en met Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Als dank voor alle steun van de community voor de game, leveren FuturLab, Square Enix en Crystal Dynamics nu met plezier een gratis* TOMB RAIDER Special Pack voor PowerWash Simulator-spelers op alle platformen. Dit pakket voegt het iconische Croft Manor en het omringende land toe als nieuwe omgeving voor een reeks nieuwe reinigingsavonturen.

We brengen PowerWash Simulator met veel plezier naar de PlayStation-consoles en Nintendo Switch,” zei Chris Mehers, COO FuturLab. “En onze community heeft ons zo geweldig gesteund, dat we ze met plezier een iconische IP als TOMB RAIDER geven om schoon te maken!” 

“De PowerWash-community heeft ons vanaf dag één echt weggeblazen met hun liefde voor de game,” zei Phil Elliott, studiohoofd van Square Enix Collective. “Met hulp van de geweldige mensen bij Crystal Dynamics hebben we het TOMB RAIDER Special Pack gemaakt om hen op een bijzondere manier te bedanken!”

Er is meer goed nieuws voor Powerwashers: Square Enix Ltd. heeft aangekondigd dat het FINAL FANTASY VII-team samenwerkt met FuturLab en Square Enix Collective® om de verfrissende fun van POWERWASH SIMULATOR te combineren met de grimmige, aangrijpende wereld van FINAL FANTASY VII, één van de meest memorabele delen in de FINAL FANTASY-serie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: