Home Gadgets Poly sponsort Red Bull Racing om wereldwijd een winnend communicatie-team te vormen

Poly sponsort Red Bull Racing om wereldwijd een winnend communicatie-team te vormen

by Sven

Poly, een wereldwijd actief communicatiebedrijf dat zich richt op het mogelijk maken van betekenisvolle connecties en samenwerkingen tussen mensen, werkt samen met het team dat de afgelopen wereldkampoenstitel in de FIA Formule 1 heeft veroverd, Red Bull Racing. Het wordt een meerjarige samenwerking die begint terwijl het team zich klaarmaakt voor het seizoen van 2022.

Als de officiële hardware partner op het gebied van headsets en videovergaderingen voor Red Bull Racing zal Poly’s pro-grade-uitrusting het team ondersteunen door het verstrekken van heldere en consistente communicatie. Hierdoor kan het team op het hoogste niveau samenwerken voor een herhaling van het huidige succes.

Dave Shull, President en CEO bij Poly: “We zijn verheugd om met Red Bull Racing samen te werken nu dat ze voortbouwen op hun succes van vorig seizoen. Dit partnerschap verenigt twee wereldwijde organisaties die gericht zijn op prestaties en innovatie. Bij de start van het seizoen van 2022 zal Red Bull Racing vertrouwen op Poly’s premium audio- en videotechnologie om ervoor te zorgen dat elk woord en elk gebaar duidelijk wordt vastgelegd. Dit levert een betrouwbare samenwerkingservaring op voor Red Bull Racing die werkt op elke locatie ter wereld.”

Red Bull Racing zal werken met Poly Studio X30- en X50-videobarsVoyager 4320-headsets en CCX 500-telefoons. Er zijn plannen om in de toekomst nog meer producten in te zetten voor Business Support en Design, in vergaderzalen en in de nieuwe Red Bull Powertrains-faciliteit.

Christian Horner, Red Bull Racing Team Principal en CEO: “Een Formule 1-team dat wereldkampioenschappen wint, bestaat uit honderden mensen die als één samenwerken, ook al zijn ze vaak duizenden kilometers van elkaar verwijderd. Daarom is het van vitaal belang dat we duidelijke communicatielijnen hebben in elke tak van het bedrijf, zodat ons hele team waar ook ter wereld samen kan werken. Poly’s toonaangevende reeks van audio-, spraak- en video-oplossingen zal ons helpen om de overhand te krijgen op de concurrentie die we nodig hebben om te winnen.

Als onderdeel van de samenwerking zal het logo van Poly te zien zijn op de iconische Formule 1-headsets van het Red Bull Racing-team.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: