Home Gadgets Poly lanceert nieuwe E-series en CCX bureautelefoons, ontworpen voor hybride werknemers

Poly lanceert nieuwe E-series en CCX bureautelefoons, ontworpen voor hybride werknemers

by Sven

 Poly kondigt vandaag de lancering aan van hun nieuwste bureautelefoons, de Poly Edge E-series en de Poly CCX 505. De nieuwe E-series bestaat uit vijf telefoons: Poly Edge E220, E320E350E450 en E550 en de CCX 505 is de nieuwste toevoeging binnen hun CCX Business Media Phone-serie.

Nieuwe Poly E-series 

De nieuwe Poly Edge E-series is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen en uitdagingen van hybride werkomgevingen. De telefoons hebben niet alleen een aantrekkelijk ontwerp, maar ook de look en feel en schermhelderheid dragen bij aan een comfortabele gebruikerservaring. 

De telefoons zijn voorzien van Poly’s kenmerkende professionele audiokwaliteit voor kristalheldere gesprekken en de Acoustic Fence- en NoiseBlockAI- technologieën elimineren achtergrondgeluiden die afleiden, zoals pratende collega’s of huisgenoten op de achtergrond.  

Post-corona is er steeds meer angst voor de verspreiding van ziektekiemen op kantoor en thuis. Daarom zijn de telefoons in de Poly Edge E-series standaard uitgerust met de Microban® antimicrobiële productbescherming. Microban® wordt toegevoegd tijdens het fabricageproces – de bescherming kan dus niet zomaar wegslijten of eraf worden gewassen.  

Gemakkelijk te koppelen  

Dankzij de Bluetooth-koppelmogelijkheden en het grote bereik van de Poly Edge E-series blijven gebruikers goed verbonden – ook van-op afstand, bijvoorbeeld tijdens een koffiepauze in de keuken. Gebruikers kunnen makkelijk hun Bluetooth-headset of smartphone aan hun Poly Edge-toestellen koppelen om oproepen van de Edge E-telefoon te beantwoorden via hun mobiele telefoon. Zo kunnen op elk moment de vruchten plukken van de geavanceerde noise cancelling-functies van de headset.  

Eenvoudige installatie en ondersteuning 

Omdat veel thuiskantoren en sommige (nieuwere) kantoorgebouwen geen ethernet-aansluiting meer hebben, zijn de Poly Edge E350, E450 en E550 telefoons uitgerust met Wi-Fi. Wanneer deze modellen voor het eerst worden ingeschakeld, wordt het Wi-Fi-instellingsscherm onmiddellijk weergegeven om het installatieproces zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. 

Naast een goede Wi-Fi-connectie hebben hybride werkers ook behoefte aan toegankelijke technische ondersteuning. Alle telefoons uit de Edge E-series zijn daarom uitgerust met nieuwe diagnostische tests en een configureerbaar contactmenu, zodat gebruikers makkelijk zelf eventuele problemen kunnen achterhalen en indien nodig contact kunnen opnemen met een helpdesk.  

Toepassing van NFC-technologie  

De Poly Edge E-series is ontworpen met Near Field Communication-technologie (NFC), waarmee je makkelijker elke beschikbare bureautelefoon kan gebruiken op flexplekken alsof het je eigen telefoon is. Hiervoor heb je enkel een smartphone-app nodig. Android-smartphones kunnen de NFC-technologie ook gebruiken om de koppeling van hun mobiele telefoon aan de Edge E-telefoon te vereenvoudigen.  

Toegankelijk voor iedereen  

De Poly Edge E-series focust volledig op toegankelijkheid, met o.a. tekst-naar-spraak-mogelijkheden en aanpasbare lettertypes (grootte en vetgedrukt). Wanneer de nieuwe tekst-naar-spraak-functie is ingeschakeld, zal de telefoon de inkomende beller hoorbaar aankondigen. Met de audiobevestiging van ingedrukte functietoetsen kunnen gebruikers in alle vertrouwen vlotte en professionele interacties aangaan.  

De toestellen binnen de Poly Edge E-series zijn Poly’s meest inclusieve telefoons tot nu toe en bieden veelzijdige oplossingen voor de uitdagingen van hybride werken. 

Nieuwe CCX 505 

De CCX 505 wordt doorgaans beschouwd als een communicatiemiddel voor op kantoor, maar dankzij de eenvoudige ingebouwde Wi-Fi-connectie en geavanceerde technologie is hij ook ideaal voor telewerkers. De bureautelefoon beschikt over een 5 inch kleurentouchscreen – met één tik op de knop krijg je toegang tot alle contacten, vergaderingen en instellingen. Bovendien werken alle CCX-telefoons met de Poly UC Software, aangedreven door Android 9, voor een platform dat zich continu ontwikkelt en een reeks functies die via de cloud kunnen worden bijgewerkt.  

De CCX-telefoons zijn uitgerust met bekroonde audiotechnologieën, zoals Poly HD Voice en Poly Acoustic Clarity, waardoor je elke nuance en stemverandering kan horen en makkelijk kan communiceren. Daarnaast worden storende achtergrondgeluiden ook steeds geëlimineerd dankzij Poly’s Acoustic Fence en NoiseBlock AI

De CCX 505 is eenvoudig te koppelen aan de Poly-headsets voor handsfree flexibiliteit. Dankzij de keuze in USB-poorten, zowel USB A en USB C, kunnen gebruikers hun favoriete headset aansluiten of de telefoon aan hun laptop koppelen om die te gebruiken als luidsprekertelefoon.  

De CCX-series biedt voor elke werknemer wat wils. Zo zijn de CCX 600 en CCX 700 bijvoorbeeld voorzien van grotere schermen of Connected Executives. De CCX 700 biedt een geïntegreerde camera, ideaal voor werknemers die regelmatig videobellen. De CCX 505 is perfect voor telewerkers, en als er geen behoefte is aan een touchscreen interface, zijn de Poly VVX 250, VVX 350 en VVX 450 mogelijke opties die kunnen worden voorzien van Wi-Fi via een Poly USB Wi-Fi-adapter.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: