That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch

Polderlantis gekroond tot Nederlands kampioen Splatoon 2

Na een spetterende finale op het grote podium van Firstlook Festival 2018 werd Splatoon 2-team Polderlantis afgelopen zondag 2018 gekroond tot Nederlands kampioen Splatoon 2. Het team nam het op tegen de Spartanen en won daarbij met een score van 4 – 2. Na weken van spetterende online- en offline-gevechten, kwam daarmee het Splatoon 2 Dutch Championship 2018 tot een grootse ontknoping. De gehele finale is terug te kijken op het Twitch-kanaal van Nintendo Nederland.
Emil, één van de vier teamleden van Polderlantis was ontzettend blij na afloop van de finale: “Het is geweldig! Dit jaar was het zoveel lastiger, het niveau lag zoveel hoger. We hebben extra geoefend om dit toch nog vol te kunnen houden. Het is fijn dat de extra oefening en de tactiek die we vooraf hebben besproken, er toch uit komt op zo’n dag.”
Hiermee is het Splatoon 2-avontuur voor Polderlantis nog niet voorbij. De beste Splatoon 2-teams uit heel Europa zullen voor de ultieme glorie strijden tijdens het Splatoon 2 European Championship dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.
Splatoon 2 voor de  Nintendo Switch  is Nintendo’s populaire, familievriendelijke game waarin spelers inkt schieten om terrein te veroveren. In dit tweede deel keren de Inklings terug voor even kleurrijke als chaotische 4-vs-4 schietactie, geschikt voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Sinds de lancering in juli 2017 zijn wereldwijd 6.76 miljoen exemplaren van  Splatoon 2 verkocht.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE