Home Gaming Pokemon Sun/Moon details naar buiten gelekt

Pokemon Sun/Moon details naar buiten gelekt

by Mark van Truijen

Pokemon GO mag dan de hype van het moment zijn en alle aandacht op slurpen, voor de fans komt er later dit jaar nog eens Pokemon Sun/Moon bij. De game is de zevende generatie uit Pokemon en er is nog niet veel bekend over de game behalve wat gameplay beelden.

Nu is er in China nieuws gelekt over de komende Pokemon game. Let op dat als je verder lees het Spoilers betreft en als je het niet wilt weten zou ik hier stoppen met lezen. 

  • Rowlet, Litten, en Popplio evolueren in een archer, een wrestler, en een siren (waarschijnlijk is Litten weer van het Fire/Fighter kaliber zoals we al eerder zagen.
  • Als toevoeging op de recent onthulde Salandit, zijn er nieuwe Pokemon gebaseerd op een Paddestoel, een dolfijn, een zeekomkommer, een sneeuwman, en een rugby aap. Of en wanneer deze worden onthuld merken we in de komende maanden.
  • Er zijn ook speciale gebieden, genaamd Districts,  hier vindt je krachtige pokemon genaamd Overlords, deze refereren naar of hele sterke pokemon of Legendary Pokemon.
  • Een grote verandering voor de serie is dat de game geen Gym Leaders zal hebben. Het ziet er naar uit dat het plot van de game een soort league systeem krijgt, waar elk eiland beschermd wordt door een Eiland Leader. Een Elite Four kan ook nog verschijnen in de game, waarschijnlijk in een soort post-game gebeuren.
  • De diamanten die je ziet in het logo zie je ook terug in de armband van het hoofd personage. Ze zijn verzamelbaar en zullen uiteindelijk iets unlocken wat omschreven staat als “moves equivalent of Mega Evolution”, beter bekend als ‘Super Move’. Meer details over de feature zijn niet bekend.
  • Je kan bijna iedere pokemon wel berijden, dit kon al in X/Y en OmegaRuby/AlphaSapphire deze hadden al de beschikking oer het berijden van Pokemon in een vorm, dit is dus niet heel raar dat het weer zou kunnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x