Home Gaming Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

by Pim, Sel
Ga met Pikachu of Eevee op avontuur in de Kanto-regio en vang Pokémon op een toegankelijke manier, die is geïnspireerd door Pokémon GO , inPokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Beide titels zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Bekijk de nieuwe lanceringstrailer op YouTube.
Na meer dan 300 miljoen verkochte Pokémon-games en meer dan 800 miljoen downloads van Pokémon GO, krijgt het Pokémon-fenomeen dat in 1999 naar Europa kwam vandaag een nieuwe dimensie met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Deze twee mainline-games in de Pokémon-franchise verschijnen exclusief voor deNintendo Switch, de unieke home-console van Nintendo die je altijd, overal en met iedereen laat spelen, en wereldwijd al meer dan 22 miljoen keer is verkocht.
Spelers van Pokémon GO kunnen sommige Pokémon die ze vingen in hun omgeving overzetten naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!. Dit wordt mogelijk wanneer ze hun telefoon via een Bluetooth Low Energy-verbinding hebben gekoppeld aan het Nintendo Switch-systeem.
Geniet van het verhaal en ontdek hoe het allemaal begon
Zowel de spelers die Pokémon al twintig jaar volgen als spelers die de serie leerden kennen door Pokémon GO worden uitgenodigd om een Pokémon Trainer te worden in een klassiek Pokémon-verhaal. Spelers beginnen hun avontuur in Pallet Town en gaan op reis om zoveel mogelijk Pokémon te vinden, vangen en trainen, en zodoende de beste Pokémon Trainer ooit te worden. Het verhaal is gebaseerd op dat van Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition en wordt tot leven gewekt in kleurrijke hd-beelden. Spelers moeten samenwerken met hun partner Pikachu of partner Eevee om de snode plannen te dwarsbomen van Team Rocket, dat de Pokémon wil gebruiken voor hun eigen duistere doeleinden. Zelfs na het voltooien van het verhaal is er nog van alles te doen, zoals het uitdagen van machtige Master Trainers, het vangen van alle 151 Pokémon, en meer. Daarnaast kan elke Pokémon die oorspronkelijk werd ontdekt in de Kanto-regio vanuit Pokémon GO worden overgezet naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Een vriend kan op elk moment meedoen aan je avontuur
Met de Support Play-functie kunnen vrienden en familie meedoen aan je avontuur om je een handje te helpen. Deze functie maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat een broer en zus samen de wereld verkennen met een enkele Joy-Con en een Poké Ball Plus (of elk een enkele Joy-Con), beide gevolgd door een partner-Pokémon. Tijdens gevechten kunnen beide spelers een Pokémon besturen en commanderen, wat extra voordeel oplevert, terwijl ze de kans om een wilde Pokémon te vangen kunnen vergroten door hun Poké Ball op hetzelfde moment te gooien. Dankzij de flexibiliteit van het Nintendo Switch-systeem, kunnen vrienden en familie het avontuur zowel thuis op tv spelen als mee op reis nemen om er altijd en overal van te genieten.
Vang Pokémon als nooit eerder met de Poké Ball Plus
Voor het eerst in de Pokémon-serie kunnen spelers een Poké Ball Plus gebruiken om Pokémon te vangen met een eenvoudige werpbeweging, net als een echte Pokémon Trainer dat zou doen. De Poké Ball Plus is een Poké Ball-vormig apparaat dat in plaats van de Joy-Con als controller gebruikt kan worden in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! enPokémon: Let’s Go, Eevee! De Poké Ball heeft sensors voor bewegingsbesturing en kan trillen en geluid maken. Hij laat de kreet horen van de Pokémon die erin zit – alsof je hem echt hebt gevangen!
De Poké Ball Plus kan ook worden gekoppeld aan Pokémon GO en laat spelers weten wanneer een Pokémon in de buurt is, zodat ze daarvoor niet op hun telefoon hoeven te kijken. Spelers kunnen een Poké Ball werpen door op de knop van hun Poké Ball plus te drukken, het apparaat zal oplichten en trillen om te laten weten of de Pokémon is gevangen. Zolang de Poké Ball Plus is verbonden aan de telefoon van de speler, houdt hij ook bij hoe ver ze ermee hebben gereisd, zodat ze eieren kunnen laten uitkomen of snoep kunnen krijgen van hun bevriende Pokémon.
Maak verbinding met Pokémon Go voor nog meer fun
Pokémon GO is op allerlei manieren verbonden met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! enPokémon: Let’s Go, Eevee!. Spelers kunnen bijvoorbeeld de Pokémon die oorspronkelijk werden ontdekt in de Kanto-regio vanuit Pokémon GO verplaatsen naar deze twee nieuwe Nintendo Switch-games.
Wanneer spelers hun Pokémon GO-game hebben verbonden met Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! arriveren hun Pokémon in het GO Park complex. Hier kunnen spelers zien hoe hun Pokémon rondrennen en plezier maken. Er is geen limiet aan het aantal Pokémon GO-accounts dat kan worden gekoppeld aan een save-bestand inPokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! wat betekent dat spelers niet beperkt zijn tot de Pokémon van hun eigen Pokémon GO-account – ze kunnen ook Pokémon krijgen van vrienden en familie.
Ga met Pikachu of Eevee op een avontuur in de Kanto-regio en vang Pokémon op een heel nieuwe manier in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!. Beide titels zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Beleef een klassiek Pokémon-verhaal, vang Pokémon met de Poké Ball Plus-controller, en verplaats de Pokémon die je ving in Pokémon Go naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu ! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! .
Check hieronder de trailer voor de game:
https://www.youtube.com/watch?v=2tqUwim9YPY&feature=youtu.be

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x