Home TVSeries Pokémon laat Kapitein Pikachu zien voor de nieuwe animatieserie

Pokémon laat Kapitein Pikachu zien voor de nieuwe animatieserie

by Sven

The Pokémon Company Group heeft vandaag het nieuwe personage Friede en zijn partner-Pokémon Kapitein Pikachu bekendgemaakt. Zij zullen meespelen in de onlangs aangekondigde Pokémon-animatieserie, die in 2023 wereldwijd van start gaat.
 
Friede, een Pokémon-professor, en Kapitein Pikachu gaan de twee hoofdrolspelers in de nieuwe serie – Liko uit de regio Paldea en Roy uit de regio Kanto in de Nederlandse versie van de serie – ondersteunen en aan hun zijde meevechten tijdens spannende avonturen in de Pokémon-wereld. Hierbij stellen ze alles in het werk om de mysteries van het hangertje van Liko en de Poké Ball van Roy te ontrafelen.
 
“Terwijl de Pokémon-wereld zich steeds verder uitbreidt en ontwikkelt, kunnen fans aan een nieuw avontuur vol actie, spanning en vriendschap beginnen met Friede en Kapitein Pikachu in de volgende animatieserie, die later dit jaar van start gaat”, aldus Taito Okiura, Vice President Marketing bij The Pokémon Company International. “Al 27 jaar is Pikachu synoniem met het merk Pokémon. We zijn dan ook zeer blij dat deze populaire Pokémon een belangrijke rol blijft spelen in de animatieserie en een icoon van het merk blijft.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x