That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming

Pokémon Cyrstal zal 26 januari verschijnen op de 3DS

 Pokémon Crystal verscheen 17 jaar geleden in Japan en introduceerde toen vele nieuwe en spannende elementen in de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold en Pokémon Silver, was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Ook was het de eerste game die animaties toonde tijdens Pokémon-gevechten. Op 26 januari 2018 komt Pokémon Crystal naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS-systemen, dezelfde dag verschijnt ook een fysieke, in beperkte oplage verkrijgbare versie in de winkels*.
Vanaf de dag van de lancering is Pokémon Crystal meteen compatibel met Pokémon Bank, een betaalde dienst die spelers Pokémon uit klassieke Pokémon-games laat overzetten naar de nieuwste games in de serie. Nu Pokémon Crystal ook aan deze dienst is toegevoegd, kunnen spelers Pokémon uit alle hoofddelen in de serie overzetten naarPokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon.
In deze versie van Pokémon Crystal, krijgen spelers de kans om de mythische Pokémon Celebi te vinden tijdens een evenement dat plaatsvindt na het voltooien van het verhaal. In de originele versie van Pokémon Crystal was Celebi alleen te krijgen met behulp van een speciale accessoire.
Net als bij de Nintendo eShop-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver, kanPokémon Crystal gebruikmaken van de draadloze-communicatie-functie van de Nintendo 3DS-systemen, waarmee spelers samen kunnen genieten van Link Trades en Link Battles. Dankzij de Time Capsule-functie kunnen spelers zelfs ruilen en vechten met Pokémon uitPokémon RedPokémon Blue en Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, die ook verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS.
Fans krijgen de kans om hun favoriete Pokémon-games te spelen op een New Nintendo 2DS XL in de stijl van de iconische Pokémon Pikachu, want de New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition wordt ook op 26 januari 2018 uitgebracht in Europa. Het systeem wordt geleverd inclusief een 4GB microSDHC-geheugenkaart en een voeding.**