Home Gaming Plug In Digital en Ultra gaan samenwerking aan

Plug In Digital en Ultra gaan samenwerking aan

by Jos Vis

Ultra, het gamingplatform dat gebruikmaakt van CO2-neutrale gecertificeerde blockchain-technologie om een ​​eerlijker ecosysteem voor gamers en ontwikkelaars te creëren, heeft onthuld dat ze een publicatiepartnerschap hebben getekend met een van de grootste onafhankelijke distributeurs van videogames, Plug In Digital.

De meerjarige samenwerking betekent dat gebruikers met een gesloten bèta de komende maanden Plug In Digital-titels aan het platform zullen zien worden toegevoegd. Ultra zal nauw samenwerken met Plug In Digital om tal van aankomende onaangekondigde titels in 2022 en daarna aan boord te brengen. Plug In Digital werkt ook samen met bedrijven als Focus Home Interactive, Paradox Interactive, Konami, Nacon, The Game Bakers en Raw Fury.

Ultra’s NFT-marktplaats stelt gamers in staat om games te verhandelen en te verkopen, naast andere digitale goederen zoals skins, wat meer vrijheid biedt bij het bezitten van digitale goederen. In tegenstelling tot andere blockchain-technologieën, is Ultra zich ongelooflijk bewust van de impact op het milieu en is het door Natural Capital Partners gecertificeerd als CO2-neutraal, omdat het meer dan twee miljard keer energiezuiniger is dan Bitcoin en slechts 0,00000037 kg CO2 per transactie uitstoot. Met slechts 23,5 ton CO2 die per jaar wordt uitgestoten, compenseert Ultra vervolgens 277 ton CO2 per jaar, wat een ongelooflijk laag energieverbruik en verantwoorde blockchain-pioniers oplevert.

Naast milieuoverwegingen rekent Ultra een distributievergoeding van 12% ten gunste van ontwikkelaars, die gebruik kunnen maken van Ultras platformonafhankelijke SDK om virtuele goederen om te zetten in NFT’s die door consumenten kunnen worden doorverkocht op basis van door de ontwikkelaar ingestelde parameters zoals regels voor wederverkooprechten, commissiekosten, hoeveelheidsbeperkingen en geografische beperkingen.

Bovenop Ultra Games (gamedistributiewinkel) bevinden zich binnen Ultra’s ecosysteem Ultra Wallet (cryptocurrency-portemonnee), Ultra Marketplace (NFT-marktplaats) en apps van derden zoals Theta (livestreamplatform). Dit ecosysteem zal zich blijven uitbreiden om meer belangrijke industriële services binnen het platform te bieden.

Meer informatie over Ultra is te vinden op hun site, inclusief partners zoals Ubisoft, AMD en Atari. De client kan nu ook worden gedownload, zodat spelers hun virtuele crypto-portemonnee kunnen opzetten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: