Home Gaming PlayStation VR2 accolade trailer getoond

PlayStation VR2 accolade trailer getoond

by Mark van Truijen

Op 22 februari werd Sony’s PlayStation VR2 uitgebracht, waarmee een nieuwe generatie VR-gaming werd ingeluid. Het is beschikbaar voor PS5-spelers, heeft lovende kritieken ontvangen van critici, en er is een nieuwe trailer beschikbaar om hetzelfde te benadrukken. Bekijk het hieronder.

De VR-headset kost 59999 en beschikt over een 4K dual OLED-scherm, oog-tracking en foveated rendering. Het heeft ook Sense-controllers die gebruik maken van de haptische feedback en adaptieve triggers die zijn opgenomen in de DualSense van de PS5. Vinger-tracking wordt ook ondersteund, waardoor uw handbewegingen worden bijgehouden.

Enkele grote lanceertitels die speelbaar zijn met de VR-headset zijn Horizon: Call of the Mountain, Gran Turismo 7 VR, No Man’s Sky VR en meer. Diverse titels zoals Resident Evil Village zijn ook volledig speelbaar in VR. Er komt nog meer in de toekomst, met The Dark Pictures: Switchback VR op 16 maart, Humanity in mei, Resident Evil 4-remake’s VR-inhoud, enzovoort. Blijf op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: