Home Gaming PlayStation Showcase gepland voor de week van 25 mei

PlayStation Showcase gepland voor de week van 25 mei

by Mark van Truijen

Geruchten over een PlayStation Showcase-evenement zijn de laatste tijd met grotere frequentie naar voren gekomen, waarbij journalist Jeff Grubb onlangs heeft beweerd dat het evenement ergens in mei zal plaatsvinden. Hij heeft nu een update gegeven over de timing ervan.

Op Twitter heeft Grubb onlangs gezegd dat de PlayStation Showcase momenteel gepland staat voor de week van 25 mei, waarbij een specifieke datum binnen die periode nog niet lijkt te zijn vastgesteld. Eerder zei Grubb dat de aankomende PlayStation Showcase een “massief” evenement zou zijn dat “de tweede fase van de PlayStation 5 zou opzetten”.

Interessant genoeg zijn er ook lekken opgedoken over wat er op het evenement zou kunnen worden aangekondigd, waarbij een recent rapport beweerde dat de langverwachte remake van Metal Gear Solid 3 zal worden onthuld als een exclusieve PS5-titel.

Er wordt verwacht dat Marvel’s Spider-Man 2, die dit najaar uitkomt, ook aanwezig zal zijn op het evenement, terwijl Naughty Dog eerder heeft aangegeven dat het meer details zou delen over zijn op zichzelf staande The Last of Us-multiplayer-titel ergens dit jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: