donderdag , 21 september 2017

Plants vs Zombies nieuwe DLC gaat Wild Wild West

EA en POPCAP Games gaan western in Plants vs Zombies Garden Warfare, met de nieuwe Zomboss down DLC

Vanaf vandaag zal de hilarische shooter Plants vs Zombies Garden Warfare naar het wilde westen gaan in Zomboss Down. In deze DLC kom je 2 nieuwe maps tegen, Cactus Cnayon en Graveyards. Ook zullen er 8 nieuwe karakters zijn om mee te spelen, meer dan 200 wild west items om mee te customizen, een verhoogde level cap van 20 naar 30 voor elk karakter, en nieuwe challenges om te behalen op de Xbox One.

In Zomboss Down hebben de planten de zeppenlin van Dr. Zomboss neer gehaald, en daarmee allemaal zombies losgelaten. Spelers kunnen hun gang gaan met een verhoogde level cap en 8 nieuwe karakters zoals de archeoloog en de worstelaar. Als toevoeging, zullen de spelers wapenupgrades ontdekken en nieuwe skins voor deze karakters evenals tattoo’s, gezichtshaar en andere accesoires.

[inpost_gallery thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”1159″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” sc_id=”sc1397679245862″]

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...