That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Trailer, Xbox 360, Xbox One

Plants vs Zombies nieuwe DLC gaat Wild Wild West

EA en POPCAP Games gaan western in Plants vs Zombies Garden Warfare, met de nieuwe Zomboss down DLC

Vanaf vandaag zal de hilarische shooter Plants vs Zombies Garden Warfare naar het wilde westen gaan in Zomboss Down. In deze DLC kom je 2 nieuwe maps tegen, Cactus Cnayon en Graveyards. Ook zullen er 8 nieuwe karakters zijn om mee te spelen, meer dan 200 wild west items om mee te customizen, een verhoogde level cap van 20 naar 30 voor elk karakter, en nieuwe challenges om te behalen op de Xbox One.

In Zomboss Down hebben de planten de zeppenlin van Dr. Zomboss neer gehaald, en daarmee allemaal zombies losgelaten. Spelers kunnen hun gang gaan met een verhoogde level cap en 8 nieuwe karakters zoals de archeoloog en de worstelaar. Als toevoeging, zullen de spelers wapenupgrades ontdekken en nieuwe skins voor deze karakters evenals tattoo’s, gezichtshaar en andere accesoires.

[inpost_gallery thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”1159″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” sc_id=”sc1397679245862″]

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE