Home Gaming Plants vs Zombies Garden Warfare beschikbaar voor Playstation

Plants vs Zombies Garden Warfare beschikbaar voor Playstation

by Mark van Truijen

PopCap Games, een onderdeel van Arts Inc. (NASDAQ: EA), lanceert vandaag Plants vs. Zombies Garden Warfare voor de PlayStation®4 en PlayStation®3. Plants vs. Zombies Garden Warfare is eerder dit jaar succesvol gelanceerd voor Xbox One en Xbox 360®, en voor PC op Origin.com. De hilarische humor van de populaire Plants vs. Zombies-franchise, gecombineerd met de uitgebreide, intuïtieve shooter-gameplay, hebben gezorgd voor een trouwe schare fans. De game werd ook enthousiast ontvangen door de pers.

“We hebben Garden Warfare geperfectioneerd en voor PlayStation-gamers geoptimaliseerd”, zegt Jeremy Vanhoozer, Creative Director van de Plants vs. Zombies-franchise bij PopCap. “Je kunt niet alleen op een gedeeld scherm coöp spelen op je PlayStation 4, maar ook je PlayStation Vita of de PlayStation-app voor iOS en Android gebruiken om je strijdkrachten aan te voeren vanuit de camper van Crazy Dave of de zeppelin van Zomboss. Zo kun je op talloze manieren genieten van dit multiplayer-spektakel.”

In Plants vs Zombies Garden Warfare kies je een kant en ga je de explosieve strijd aan tegen je plant- of zombievijanden. Garden Warfare bevat verschillende speltypen en veel verrassende en onconventionele wapens om je vijanden een lesje te leren. Naast favoriete personages als Peashooter en Chomper zijn er ook krankzinnige nieuwe personages die de 3D-werelden onveilig maken.

De DLC-updates Zomboss Down, Garden Variety en Tactical Taco Party Pack zijn al geïntegreerd in Plants vs. Zombies Garden Warfare voor PlayStation. De game ondersteunt Remote-play voor PlayStation® Vita, zodat je hem op je PlayStation 4-systeem kunt spelen als een handheld-game. Plants vs. Zombies Garden Warfare bevat vier competitieve multiplayer-speltypen; Garden & Graveyards, Team Vanquish, Gnome Bomb en Vanquish Confirmed. Daarnaast is er ook Garden Ops, een coöp-speltype voor vier spelers. Je hebt talloze opties om je planten en zombies aan te passen met power-ups, kostuums, items, hoedjes en nog veel meer. Op je PlayStation 4 kun je alle speltypen ook op een tablet in Boss Mode spelen dankzij de PlayStation App Companion.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: